Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi duruyorEki Görüntüle 3192906 kızlar cinsiyet tahmini yapaemisiniz
Kız gibi duruyorbaşka fotoğrafı varsa atar mısınız
Merhaba neye göre tahminde bulunuyorsunuz teoriye göremiKız gibi duruyorbaşka fotoğrafı varsa atar mısınız
Nub teorisine göre. Çıkıntı omurgaya paralelse kız. Bende 12. Haftada öğrendim cinsiyetini. Şuan 16yız değişmediMerhaba neye göre tahminde bulunuyorsunuz teoriye göremi
Ya Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahNub teorisine göre. Çıkıntı omurgaya paralelse kız. Bende 12. Haftada öğrendim cinsiyetini. Şuan 16yız değişmedi![]()
Renkli fotoğrafta bacakları açık halı var sanki orada bişey var bı bakar mısın canim biraz fazla oldum amaNub teorisine göre. Çıkıntı omurgaya paralelse kız. Bende 12. Haftada öğrendim cinsiyetini. Şuan 16yız değişmedi![]()
Evet bende gördümm. Kabartı kızlardada olabiliyor. Keşke videonuz olsaydııRenkli fotoğrafta bacakları açık halı var sanki orada bişey var bı bakar mısın canim biraz fazla oldum ama![]()
Çocuk çok hareketliydi düzgün durmadı videomuz yokEvet bende gördümm. Kabartı kızlardada olabiliyor. Keşke videonuz olsaydıı
kız seninki pipisini bize sallıyor gibi geldii hahahahaha bilemedimm rabbimden hayırlısı neyse o olsun yavrularınza sağlıkla kavuşunKızlar benimkine de bakabilir misiniz 13+4
ErkekKızlar benimkine de bakabilir misiniz 13+4
kızEki Görüntüle 3192906 kızlar cinsiyet tahmini yapaemisiniz
Banada bakarmisinizErkek
kız
Ya bana da göbek bağı gibi geldi o kadar yukarıda olur mukız seninki pipisini bize sallıyor gibi geldii hahahahaha bilemedimm rabbimden hayırlısı neyse o olsun yavrularınza sağlıkla kavuşun
Doktor kıza benzetti ama erkek hissediyorum hepErkek
kız
Banada bakar mısınızBenimkine de bakar mısınız karından ultrason
İlki 6 haftalık ikincisi 9