Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrum tarihi gün ay yıl bide son adet tarihini yazar mısın canımKızlar ilk gebeliğim çok merak ediyorum her gebe gibi lütfen benim için de bir yorum yapar mısınız?
Hiç bulantım tiksinmem va olmadı şuanda 9 haftanın içindeyim en son 7+2 iken karından ultrasona girdimherkes erkek hissediyor siz ne dersiniz
Eki Görüntüle 3246463
13.04.1995Doğrum tarihi gün ay yıl bide son adet tarihini yazar mısın canım
Erkek13.04.1995
3mart
Yaaaa
Söylemem meslek sırrıYaaaaçok çokkk teşekkür ederim :))) acaba bu tahmini neye göre nasıl yapıyorsunuuuz
![]()
Rica etsem bana da tahmin yapar mısınızSöylemem meslek sırrıama yanılma payı %0,1
![]()
KızRica etsem bana da tahmin yapar mısınız07.05.1995 27 Aralık
Hayır göstermedi doktor emin değilim dedi bende biraz geçmesini bekliyorumKızdaha belli olmadı mı
Kız bence hayırlısı olsunHayır göstermedi doktor emin değilim dedi bende biraz geçmesini bekliyorum![]()
Amin teşekkür ederim tarihlere göre mi tahmin yapıyorsunuz ultrason resmi de etkiliyor muKız bence hayırlısı olsun![]()
Tarih canım hangi ay erkek hangi ay kızAmin teşekkür ederim tarihlere göre mi tahmin yapıyorsunuz ultrason resmi de etkiliyor mu![]()
saglikli hayirli olsun ya kiz ya erkekKızlar ilk gebeliğim çok merak ediyorum her gebe gibi lütfen benim için de bir yorum yapar mısınız?
Hiç bulantım tiksinmem va olmadı şuanda 9 haftanın içindeyim en son 7+2 iken karından ultrasona girdimherkes erkek hissediyor siz ne dersiniz
Eki Görüntüle 3246463
Söylemem meslek sırrıama yanılma payı %0,1
Ay çok şaşkınım şuan yanılma oranına
çok mutlu ettiniz beni
![]()
Banada bakabilrmisinizTarih canım hangi ay erkek hangi ay kız
Benimkinide söyler mısın 15.09.1998 9 mart13.04.1995
3mart
Ayy bana daaDoğrum tarihi gün ay yıl bide son adet tarihini yazar mısın canım
Bana da bakar mısınız rica etsem. 16.02.1993 sat. 13 martTarih canım hangi ay erkek hangi ay kız