• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet Tahmini (renkli ultrason)

towandaaa

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
75
54
18
26
10+4 olduk ve çok heyecanlıyım . Erkek de olsa kız da olsa dünyalar benim olur ama çok da merak ediyor insan . Şöyle tahminleri Almak istedim . Nub teorisi falan bi sürü şey varmış bu konuda 😂

Eklentiler

• IMG_3128.webp
    IMG_3128.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_3127.webp
    IMG_3127.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 38
  • 471721A9-1EC6-458D-9D72-21D666C45745.webp
    471721A9-1EC6-458D-9D72-21D666C45745.webp
    16 KB · Görüntüleme: 37
Bu görselleri al chat gbtye yükle. O pozisyona duruşa ve keseye göre söylüyor cinsiyeti. Ramzi teorisi mi ne vardi bütün teorilere göre cinsiyeti ne diye yazarsin. Benimkini bilmişti

10+4 olduk ve çok heyecanlıyım . Erkek de olsa kız da olsa dünyalar benim olur ama çok da merak ediyor insan . Şöyle tahminleri Almak istedim . Nub teorisi falan bi sürü şey varmış bu konuda 😂
Oncelikle hayirli olsun🙏🥰
Ama chatgptnin soyledigi her sey yalan) nub teorisi icin de erken:) 2 hafta bekleyin derim. Ben de sizin gibi asiri merakliydim aslinda ne yalan diyeyim:))) chatgpt ama hep kiz diyordu sizin haftalardayken ve Yanlis cikti)
Diger teoriler de kız diyordu bu arada. Kuzenlerimde de ve etrafimda da heo yanlis diyordu teoriler inanmiyordum ama bende de oyle oldu😂

Ama boyle yorumlamami isterseniz yine de kiz derim sizin icin ben de:) icimden oyle geldi ve oyle benzettim

Oncelikle hayirli olsun🙏🥰
Ama chatgptnin soyledigi her sey yalan) nub teorisi icin de erken:) 2 hafta bekleyin derim. Ben de sizin gibi asiri merakliydim aslinda ne yalan diyeyim:))) chatgpt ama hep kiz diyordu sizin haftalardayken ve Yanlis cikti)
Diger teoriler de kız diyordu bu arada. Kuzenlerimde de ve etrafimda da heo yanlis diyordu teoriler inanmiyordum ama bende de oyle oldu😂

Ama boyle yorumlamami isterseniz yine de kiz derim sizin icin ben de:) icimden oyle geldi ve oyle benzettim
Ya teşekkür ederimmm ne kadar güzel açıklamışsınız 🤩🤩

Ya bence erkek gibi bilmiyorum ama Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin

Back
X