Cinsiyet tahmini 🥰

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
991
311
53
Merhabalaaar. Cinsiyet tahmini yapabilcek olan var mı 🥰😄
6FFBD15B-4C0C-4696-845D-C05980377D73.webp

Yani bu konuyu çok defa gördüm çok defa gerçekten akıl tutulması yaşıyorum ben burada bu soruları görünce.Mesela siz doğum doktorunuza sorsanız o tahmin edebilir mi cinsiyetini cidden merak ediyorum.Yani siz tahmin mi etmemizi istiyorsunuz yoksa içimizden geçeni mi soruyorsunuz? Eğer tahmin istiyorsanız Allah akıl versin diyorum çünkü bebeklerin cinsiyetleri ultrasonda bile 13-14. haftadan önce netleşmiyor ki bazı bebekler o haftalarda bile yanlış tahmin edilebiliyor😁

Yani bu konuyu çok defa gördüm çok defa gerçekten akıl tutulması yaşıyorum ben burada bu soruları görünce.Mesela siz doğum doktorunuza sorsanız o tahmin edebilir mi cinsiyetini cidden merak ediyorum.Yani siz tahmin mi etmemizi istiyorsunuz yoksa içimizden geçeni mi soruyorsunuz? Eğer tahmin istiyorsanız Allah akıl versin diyorum çünkü bebeklerin cinsiyetleri ultrasonda bile 13-14. haftadan önce netleşmiyor ki bazı bebekler o haftalarda bile yanlış tahmin edilebiliyor😁
Yaşın küçük ya da forumda yenisin muhtemelen ..her ikisi de değilse durum vahim 🙊
Öncelikle üslubun çok gereksiz
Her iki gebeliğimde 11.haftda dr cinsiyeti söyledi 13-14 te netleşmemiş değil açı yakalanmamış ya da dr tecrübesine henüz güvenemiyor demektir.
Zamanla nasıl tahmin edildiğini öğrendiğinde akıl tutulman geçer geçmiş olsun

Back
X