Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek bebek bence canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım inşallahhhh yazarım tabi öğreninceErkek bebek bence canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSonucu yazarsan sevinirim
Banada tahminde bulunurmusunuz, 5+5 vajinaldan bakildi
Evet5+5 dediğiniz 5 hafta 5 gün mü?
Yani bu konuyu çok defa gördüm çok defa gerçekten akıl tutulması yaşıyorum ben burada bu soruları görünce.Mesela siz doğum doktorunuza sorsanız o tahmin edebilir mi cinsiyetini cidden merak ediyorum.Yani siz tahmin mi etmemizi istiyorsunuz yoksa içimizden geçeni mi soruyorsunuz? Eğer tahmin istiyorsanız Allah akıl versin diyorum çünkü bebeklerin cinsiyetleri ultrasonda bile 13-14. haftadan önce netleşmiyor ki bazı bebekler o haftalarda bile yanlış tahmin edilebiliyor
Merhaba bana da yorum yapar mısınız 8 haftalıkErkek bebek bence canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSonucu yazarsan sevinirim
Erkek bence canım.Bu sene erkek senesi galibaMerhaba bana da yorum yapar mısınız 8 haftalık
Neye göre tahmin ettiniz acabaErkek bence canım.Bu sene erkek senesi galiba
Bebeğin sekli ve popo kısmına göreNeye göre tahmin ettiniz acaba
12 haftadan yorumlar mısınızErkek bence canım.Bu sene erkek senesi galiba
Kiz bence canım.ögrenince yazar mısın12 haftadan yorumlar mısınız
Bizi de yorumlar mısınız ☺Kiz bence canım.ögrenince yazar mısın![]()
Bnece kız.Ogrenonce yazın lütfen.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnslalhBizi de yorumlar mısınız ☺
Benimkine de bakar mısınız rica etsemErkek bence canım.Bu sene erkek senesi galiba
Erkek gibi ama emin olamadım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallahBenimkine de bakar mısınız rica etsem![]()
Yaşın küçük ya da forumda yenisin muhtemelen ..her ikisi de değilse durum vahimYani bu konuyu çok defa gördüm çok defa gerçekten akıl tutulması yaşıyorum ben burada bu soruları görünce.Mesela siz doğum doktorunuza sorsanız o tahmin edebilir mi cinsiyetini cidden merak ediyorum.Yani siz tahmin mi etmemizi istiyorsunuz yoksa içimizden geçeni mi soruyorsunuz? Eğer tahmin istiyorsanız Allah akıl versin diyorum çünkü bebeklerin cinsiyetleri ultrasonda bile 13-14. haftadan önce netleşmiyor ki bazı bebekler o haftalarda bile yanlış tahmin edilebiliyor![]()