Cinsiyet tahmini 🥰

Yaşın küçük ya da forumda yenisin muhtemelen ..her ikisi de değilse durum vahim 🙊
Öncelikle üslubun çok gereksiz
Her iki gebeliğimde 11.haftda dr cinsiyeti söyledi 13-14 te netleşmemiş değil açı yakalanmamış ya da dr tecrübesine henüz güvenemiyor demektir.
Zamanla nasıl tahmin edildiğini öğrendiğinde akıl tutulman geçer geçmiş olsun
Size de geçmiş olsun fal bakarak cinsiyet öğrenmeye çalışan gurü😂Ben doktor dışında kimseden medet ummadığım için buradakilerin de öyle olacağını sanıyorum ama her seferinde bir kere daha şoka uğruyorum.Ama şaşırmamak da gerek siz de haklısınız nihayetinde herkes değil ama çoğu kişi bilimi,ilimi pek bilmeden yaşıyor saygı duyarım.11. haftada cinsiyet tahmin eden doktor da doktor değildir müneccimdir.Doktor olsa duramazdınız zira😂Gerçek doktorlara görünmenizi tavsiye ederim, her anlamda:)

Size de geçmiş olsun fal bakarak cinsiyet öğrenmeye çalışan gurü😂Ben doktor dışında kimseden medet ummadığım için buradakilerin de öyle olacağını sanıyorum ama her seferinde bir kere daha şoka uğruyorum.Ama şaşırmamak da gerek siz de haklısınız nihayetinde herkes değil ama çoğu kişi bilimi,ilimi pek bilmeden yaşıyor saygı duyarım.11. haftada cinsiyet tahmin eden doktor da doktor değildir müneccimdir.Doktor olsa duramazdınız zira😂Gerçek doktorlara görünmenizi tavsiye ederim, her anlamda:)
Kötü kalpli cadılar gibisin maşallah senin gibilerden çocuk yapıp çoğaltmak da hangi günahların bedelini ödemektir bilinmez
Herkesi küçümse kendi kibirinden nefes alamaz olmuşsun mesajlarından çöp kokusu geliyor herkese laf yetiştirip kendini üstün görme çabalarınla çocukluğunda alamadığın ilgiyi sevgiyi sanal ortamda tatmin edemezsin şekerim zorlama..
En iyi doktorlara kesin sen gidiyor en iyi şeyleri illa ki sen yapıyorsun 👏🏻ama ne hikmetse düğününe gelmeyenlerin hırsından çatlıyorsun🤣

Kötü kalpli cadılar gibisin maşallah senin gibilerden çocuk yapıp çoğaltmak da hangi günahların bedelini ödemektir bilinmez
Herkesi küçümse kendi kibirinden nefes alamaz olmuşsun mesajlarından çöp kokusu geliyor herkese laf yetiştirip kendini üstün görme çabalarınla çocukluğunda alamadığın ilgiyi sevgiyi sanal ortamda tatmin edemezsin şekerim zorlama..
En iyi doktorlara kesin sen gidiyor en iyi şeyleri illa ki sen yapıyorsun 👏🏻ama ne hikmetse düğününe gelmeyenlerin hırsından çatlıyorsun🤣
Ben mesela sizi merak edip nikename’inizi bile okuma gereği duymadım bırakın eski konularınızı okumayı.Anlatabiliyor muyum? Mesela size diyorum ki falcılığı seviyorsunuz diyorum bana ateş püskürüyorsunuz ama en çok siz seviyorsunuz işte falcılığı.Çocukluğunuzdaki bilmem ne sevgi almamışsınız falanlar filanlar..Yine bir kahve içip falıma baktınız herhalde ki çocukluğa kadar inmişsiniz.Ben diyorum ki bebeğinizin cinsiyetini gelene geçene sormayın millet sallıyor siz de saf gibi inanıyorsunuz diyorum bir kamyon laf söylüyorsunuz.Yahu doktor nedir ultrason nedir bilmez misiniz siz? Bunlar gerçekler, sizi üzse de..Düğüne gelince kimse gelmedi diye üzülmedim ben gitmesem mi diye sordum onu bile okumayı becerememişsiniz çocuğunuza okuma yazmayı bilen bir öğretmen tutun bari sizin gibi ziyan olmasın;)

Back
X