- 27 Ekim 2020
- 8
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi dpregnant45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle erkekEki Görüntüle 2711607 15 haftalığız cinsiyet tahmini yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Banada tahmin yapar Mısın 9 haftalıktı
Bu erken şuan cinsiyet belli olmaz ki.Banada tahmin yapar Mısın 9 haftalıktı
Tahmin ediyorlardı bu haftalarda o yüzden merak ettim sormak istedimBu erken şuan cinsiyet belli olmaz ki.
Yok belki keseye göre söylerler birşey.ama net cevap cinsel organına göre olur. Cinsel organı hala belli olmuyor..genelde 12. Haftadar sonrası net sonuç olurTahmin ediyorlardı bu haftalarda o yüzden merak ettim sormak istedim
Hmm teşekkür eserim 13. Haftada foto atarım o zmnYok belki keseye göre söylerler birşey.ama net cevap cinsel organına göre olur. Cinsel organı hala belli olmuyor..genelde 12. Haftadar sonrası net sonuç olur
ErkekBanada tahmin yapar Mısın 9 haftalıktı
Nerden anladınız
CanMKesinlikle erkek![]()
Kese şeklinden belli olunca yaz bana cinsiyetiniNerden anladınız
Ama önceden yuvarlaktı kese sonradan böle oldu tabi yazarım bakalim bu hafta gidicrm nasıl olucakKese şeklinden belli olunca yaz bana cinsiyetini
Bacım ilk kese fotosuna bakılır ilki buysa kız kesin ben diğeri ilki sandımAma önceden yuvarlaktı kese sonradan böle oldu tabi yazarım bakalim bu hafta gidicrm nasıl olucak Eki Görüntüle 2719034 daha oncede boleydı kesenin şekli
İlki yuvarlaktı canm sonradan gittiğimde doktor baya yakından bakmişti o yüzden mi böle fasulye gibi kese bilemedim ama ilk kese yuvarlaktı evetBacım ilk kese fotosuna bakılır ilki buysa kız kesin ben diğeri ilki sandım
Yok o son fotosuydu 9 haftalıkken yuvarlak olan 5 haftalıkken olan resmîBacım ilk kese fotosuna bakılır ilki buysa kız kesin ben diğeri ilki sandım
Bacım ilk kese fotosuna bakılır ilki buysa kız kesin ben diğeri ilki sandım