Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok daha minik ama :) bence kız :)Merhaba 12+ 4 günlük hamıleyım cınsyet tahmını yapabılır mısınız
Merhaba 12+ 4 günlük hamıleyım cınsyet tahmını yapabılır mısınız
Kız sanırım canım . Ya annemler fasülye gibi kıvrımlıysa erkek olur diyorlar benimkini bildiler ailedekilerin hepsini tutturdular ordan tahmin ediyorum tabi yine allah hayirlisini sagliklisini versinEki Görüntüle 3150434
Banada yorumda bulunur musunuz nasıl anladiniz birde
İnsallah once saglikli olsun tabiki ama gonlumden gecen kizKız sanırım canım . Ya annemler fasülye gibi kıvrımlıysa erkek olur diyorlar benimkini bildiler ailedekilerin hepsini tutturdular ordan tahmin ediyorum tabi yine allah hayirlisini sagliklisini versin![]()
Bana da bakabilir misin cnmKız sanırım canım . Ya annemler fasülye gibi kıvrımlıysa erkek olur diyorlar benimkini bildiler ailedekilerin hepsini tutturdular ordan tahmin ediyorum tabi yine allah hayirlisini sagliklisini versin![]()
Nerden anladınız CNm nubunu göremedim bi TürlüKiz sanki![]()
Buda 10+5 günlük olduğu bi usg cnm bi önceki buna da bakabilir misinKiz sanki![]()
Canim duz durursa kiz fasulye gibi egimli olursa erkek diyorlar bizimkiler yani ona gore soyledim yanliz digerini pek cikaramadimNerden anladınız CNm nubunu göremedim bi Türlü
Sanki benimki eğimli gibi duruyor amaCanim duz durursa kiz fasulye gibi egimli olursa erkek diyorlar bizimkiler yani ona gore soyledim yanliz digerini pek cikaramadim![]()
Cnm ilk ultrason resminemi bakınca oyle dediler bebişim en ilk çıkan ultrasonunda cevap yazarsan sevinirimailedekilerin
Aynen ilk ultrasonda minikkenCnm ilk ultrason resminemi bakınca oyle dediler bebişim en ilk çıkan ultrasonunda cevap yazarsan sevinirim
Ee ablası atiyim benim mininin resmini onada bi tahmin yapultrasonda