Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana erkek gibi geldiKızlar 9 haftalığız tahminde bulunabılır misiniz![]()
Yorumun için teşekkürler canım bana da erkek gibi geldi sizlere de sormak istedimBana erkek gibi geldi
Çünki ayakları belli olmuş erkek çocuk erken oluşurmuş sağlıcakla alalım kucaklarımiza amin amin aminYorumun için teşekkürler canım bana da erkek gibi geldi sizlere de sormak istedim
Senin kide erkek gibi duruyor aşkımRica etsem bizede tahminde bulunabilir misiniz. 12 hafta
Ama doğum tarihiyle birine baktrdım kesin kız dedi kafam karıştı benmdeÇünki ayakları belli olmuş erkek çocuk erken oluşurmuş sağlıcakla alalım kucaklarımiza amin amin amin![]()
Ama doğum tarihiyle birine baktrdım kesin kız dedi kafam karıştıÇünki ayakları belli olmuş erkek çocuk erken oluşurmuş sağlıcakla alalım kucaklarımiza amin amin amin![]()
bariz erkek canımRica etsem bizede tahminde bulunabilir misiniz. 12 hafta
allah büyük sağlıkla doğsun da kız olsun aşkımAma doğum tarihiyle birine baktrdım kesin kız dedi kafam karıştı benmde
Kese solda olduğu için erkek diye düşündüm sadece bir düşünceKızlar 9 haftalığız tahminde bulunabılır misiniz![]()
Amin canımmmmallah büyük sağlıkla doğsun da kız olsun aşkım![]()
Ben usg de izlerken direk erkek bu dedim öyle hissettimKese solda olduğu için erkek diye düşündüm sadece bir düşünce
Allah gönlünüze göre ve hayırlısını nasip etsinBen usg de izlerken direk erkek bu dedim öyle hissettimiki oğlum var zaten kız olsa fena olmaz ama önceliğimiz hayırlı ve sağlıklı evlat olsun
Kızlar başka tahmın yokmu? O cıkıntı bacakmı ayakmı çokta anlayamadım ya. Kontrolüm 24 ekimdeSenin kide erkek gibi duruyor aşkım![]()
Yaaa benim kide 24 Ekim de devlet e mi gidiyorsun ben devlet e gidiyorum bana önce erkek dedi doktorum sonra kız da olabilir dedi hayırlısı olsun bakalımKızlar başka tahmın yokmu? O cıkıntı bacakmı ayakmı çokta anlayamadım ya. Kontrolüm 24 ekimde![]()
Devlete gidiyorum ama bana tam 12. Haftamda hiçbişe demedi. İkili tarama yapto sadece 15 gün sonra gel sonuçlara bakalm dedi. 24 ekime denk geliyor sen yaotırdınmı cnm?Yaaa benim kide 24 Ekim de devlet e mi gidiyorsun ben devlet e gidiyorum bana önce erkek dedi doktorum sonra kız da olabilir dedi hayırlısı olsun bakalım
Evvet aşkım elhamdülillah sonuçlarım temiz geldi benimDevlete gidiyorum ama bana tam 12. Haftamda hiçbişe demedi. İkili tarama yapto sadece 15 gün sonra gel sonuçlara bakalm dedi. 24 ekime denk geliyor sen yaotırdınmı cnm?