Cınsiyet tahmini yapabilir misiniz

Ebru-3535

14.07.2016 ❤
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2016
37
30
88
Kızlar 16+4 haftalık gebeyim fakat doktorum cinsiyet konusunda birsey soylemiyor bebek gostermiyor kendini sizce tahminleriniz nedir :eek:

Eklentiler

• 20170518_175149-min.webp
    20170518_175149-min.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 117
  • 20170518_175205-min.webp
    20170518_175205-min.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG-20170518-WA0006-min.webp
    IMG-20170518-WA0006-min.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 125
Teşekkür ederim kizlar bir umut dünyası bende kıza benzeticek yer ariyorum iste ailede butun eltilerimin cocuklari erkek kız sevdam hüsrana uğrucak sanırsam :işsiz::eek:

Bencede nubu dik
Bende öğrendim artık nub olayını :KK48:
Kız çok basit bazen karışık resimler oluyor oda biraz çok nub bakmayla alakalı araştırmayla falan. Bazen bebeklerin nub düz görünüyor ama uzunluğundan ve yerinden anlıyorsun erkek olduğunu falan :-)

Kız çok basit bazen karışık resimler oluyor oda biraz çok nub bakmayla alakalı araştırmayla falan. Bazen bebeklerin nub düz görünüyor ama uzunluğundan ve yerinden anlıyorsun erkek olduğunu falan :-)
O kadar detaylı bilmiyorum henüz basit net olanları anlıyorum şimdilik diyelim :dondurma:

O kadar detaylı bilmiyorum henüz basit net olanları anlıyorum şimdilik diyelim :dondurma:
Anlarsın anlarsın :-) benim ikinci kızım geliyor nasipse . Son çocuk :)) bu oğlan olsun istedim tabi bakmadığım nub resmî kalmadı artık görünce tanıyorum :-) :-)

IMG_3838.webp
Anlarsın anlarsın :-) benim ikinci kızım geliyor nasipse . Son çocuk :)) bu oğlan olsun istedim tabi bakmadığım nub resmî kalmadı artık görünce tanıyorum :-) :-)
Bildiğim kadarıyla yaşın daha küçük kızları büyüttükleri sonra bide oğlan yaparsın
Benim de bi oğlum var bi oğlan daha geliyor nub için etiketlemiştim seni hatırlarsan :)
Sonraki kontrolde kesin erkek dedi doktor eve geldim ultrasona baktım ben yine kıza benzettim bi baksana sende :)

Eki Görüntüle 1997743
Bildiğim kadarıyla yaşın daha küçük kızları büyüttükleri sonra bide oğlan yaparsın
Benim de bi oğlum var bi oğlan daha geliyor nub için etiketlemiştim seni hatırlarsan :)
Sonraki kontrolde kesin erkek dedi doktor eve geldim ultrasona baktım ben yine kıza benzettim bi baksana sende :)
Pipisi var ortada :-) kesin oğlan canım . Senin bebişe oğlan demiştik zaten yanlış hatırlamıyorsam. Ay Yok ya ben iki çocukta kararlıyım kızlarımla mutlu bir ömür inşlh :))

Pipisi var ortada :-) kesin oğlan canım . Senin bebişe oğlan demiştik zaten yanlış hatırlamıyorsam. Ay Yok ya ben iki çocukta kararlıyım kızlarımla mutlu bir ömür inşlh :))
Yaaa yine mi tutmadı :KK48:kukuya benzettim de ben neyse artık olan oldu bi kere allah can sağlığı versin
Kız erkek olayı tuzu biberi diyelim

Yaaa yine mi tutmadı :KK48:kukuya benzettim de ben neyse artık olan oldu bi kere allah can sağlığı versin
Kız erkek olayı tuzu biberi diyelim
Aynen valla gönül istiyor yalan Yok ama mutluyuz evlatlarımızla. Rabbim kokularını içimize çekmeyi nasip etsin sağlıkla. :))

Back
X