Kızlarrrr 17 haftalık hamileyim,ilk bebeğim olduğu için çok merak ediyorum,kız erkek farketmez Rabbim sağlıklısını versin önemli olan o tahmin de bulunabilir misiniz? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunKızlarrrr 17 haftalık hamileyim,ilk bebeğim olduğu için çok merak ediyorum,kız erkek farketmez Rabbim sağlıklısını versin önemli olan o tahmin de bulunabilir misiniz?![]()
Kıza benziyo canim 17 haftalik hastaneye gitmedinmi ben 12 haftalıken öğrendimKızlarrrr 17 haftalık hamileyim,ilk bebeğim olduğu için çok merak ediyorum,kız erkek farketmez Rabbim sağlıklısını versin önemli olan o tahmin de bulunabilir misiniz?![]()
Kız gibi canım doktor çoktan söylemeliydi niye söylemedikiKızlarrrr 17 haftalık hamileyim,ilk bebeğim olduğu için çok merak ediyorum,kız erkek farketmez Rabbim sağlıklısını versin önemli olan o tahmin de bulunabilir misiniz?![]()
Çok teşekkürlerHayırlı olsunsağlıkla gelsin kız gibi duruyor ama içimden erkek geçiyor
İki hafta da bir doktora gidiyorum cinsiyeti öğrenmek için ama göstermiyorKız gibi canım doktor çoktan söylemeliydi niye söylemediki
Gidiyorum ama cinsiyeti göremiyor doktorKıza benziyo canim 17 haftalik hastaneye gitmedinmi ben 12 haftalıken öğrendim
Önceki haftalarda gittiğim ultrason görüntüleri bunlar cuma günü tekrar gitçem doktora son hali yok maalesef17 haftalik icin kucuk degil mi bu bebek? 10-11 haftalik gibi.
O zaman kizdir canim kizlar kendini saklarmışGidiyorum ama cinsiyeti göremiyor doktor![]()
Hayırlısı bakalım çok sağolO zaman kizdir canim kizlar kendini saklarmış
Öyle canim sağlikli olsundaHayırlısı bakalım çok sağol![]()
Öyle canim sağlikli olsunda
Erkek canımCinsiyet ne oldu canım
Süper Allah bagışlasın banada dua edermisin değişmesin diyeErkek canım![]()
Önemli olan sağlıklı olmaları canım dualarım herkesleSüper Allah bagışlasın banada dua edermisin değişmesin diye
Tabi sağlık hayırlı olması başta ama işte gönül de istiyo olmayanıÖnemli olan sağlıklı olmaları canım dualarım herkesle![]()
Canim yurtdisindami yasiyorsun?Kızlarrrr 17 haftalık hamileyim,ilk bebeğim olduğu için çok merak ediyorum,kız erkek farketmez Rabbim sağlıklısını versin önemli olan o tahmin de bulunabilir misiniz?![]()