Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bazıları keseye göre yapıyor bazıları nub'a göre.kese fasulye gibiyse erkek deniyor yuvarlaksa kiz,nubdan bakılınca çikıntı yukarı doğru erkek,düz bir şekilde çıkıntı varsa kız deniyor hayirlisi insallahCinsiyet
Mesela bundan bir şey anlaşılır mı canım?Cnm bazıları keseye göre yapıyor bazıları nub'a göre.kese fasulye gibiyse erkek deniyor yuvarlaksa kiz,nubdan bakılınca çikıntı yukarı doğru erkek,düz bir şekilde çıkıntı varsa kız deniyor hayirlisi insallah![]()
Yok gülüm ya çok bulanık çekilmiş ama yuvarlak gibi keseMesela bundan bir şey anlaşılır mı canım?
kiz bence9 haftalik karindan ultrason cinsiyet tahmin edebilir misiniz?
Neye gore dediniz acaba? Ben de kiz istiyorumdakiz bence
Asagida ve sagda olmasindan erkeklerin durusu kese ustunde sola yapisik filan oluyor genellikleNeye gore dediniz acaba? Ben de kiz istiyorumda![]()
11.hafataya da bakabilir misiniz?ustte resim attim.nub teorisi mi ne oluyo ya anliyorsaniz.Asagida ve sagda olmasindan erkeklerin durusu kese ustunde sola yapisik filan oluyor genellikle
8 haftalik filan var mi nub anlamiyorum ben kuzm baska bir teoriydi adini unuttum11.hafataya da bakabilir misiniz?ustte resim attim.nub teorisi mi ne oluyo ya anliyorsaniz.
Anladim omurga acisindan filan anliyorlar ya dedim belki bilirsiniz.tesekkurler yinede.8 haftalik filan var mi nub anlamiyorum ben kuzm baska bir teoriydi adini unuttum