Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar daha öncede paylaştım ama 2 3 kişiden başka kimse yorum yapmadı tecrübeli olanlar yazabilir mi genelde kız dediler ama ben son kez daha paylaşmak istedim?? :))))
Arkadaşlar daha öncede paylaştım ama 2 3 kişiden başka kimse yorum yapmadı tecrübeli olanlar yazabilir mi genelde kız dediler ama ben son kez daha paylaşmak istedim?? :))))
Ben erkek hissediyorum bilmiyorum nedense bana öyle geliyor çünkü canım tatlı çok istiyor bide ayak üşümesi çok fena var bende normalindende fazla bide acayip içim yanıyor sürekli soğuk su ixiyorumve buz yiyorum çok tuhaf
Ben erkek hissediyorum bilmiyorum nedense bana öyle geliyor çünkü canım tatlı çok istiyor bide ayak üşümesi çok fena var bende normalindende fazla bide acayip içim yanıyor sürekli soğuk su ixiyorumve buz yiyorum çok tuhaf
Seninde tam tersi olmuş canım benim ne sivilcem çıktı valla nede ayaklarım donuyor resmen demekki senin gerçekten kız:)) benim.belirtilerde erkeği gösteriyor ama bilmiyorum burda çoğu kişi ultrasyonuma kız dedi