cinsiyet tahmını yapacak var mı cok mrk edıyorum ...

Ayyy görüklee süper yaa 6 sene kaldım orda. Ben uludağda okudum İzmirliyim ailem herkes orda. Evlenmeden önce görüklede yaşıyoduk. İhsaniye ye gelin geldim. Çok istedim evlenince de orda oturmak ama eşim istemedi bu sitede evi vardı bizde taşındık buraya. 1 sene sonra da ist a taşındık. Arada kv ye geliyoruz işte. Görüklenin yerlisi misin canım?
yok Bursalı değilim ben, son 5 yıldır iş dolayısıyla burdayım, evlendık falan artık Bursalı olduk mecburıyetten :KK66: Ama buraya geldım gelelı Gorukledeyım , unıversıtede oldugumdan bana çok yakın :KK70:

Dün doktora gittik canım kızmış :KK49:

yok Bursalı değilim ben, son 5 yıldır iş dolayısıyla burdayım, evlendık falan artık Bursalı olduk mecburıyetten :KK66: Ama buraya geldım gelelı Gorukledeyım , unıversıtede oldugumdan bana çok yakın :KK70:
Ben de çok özledim ya oraları üniversiteyi çok güzel anılarımız var orda. Bursaya gelince arada gidiyoruz görükleye. Ada cafenin üstünde oturuyoduk biz sonra adapark evlerine taşınmıştık. Oranın insanı da çok iyidir çok iyilikleri dokunmuştu bize yunan göçmeni hepsi ve biz de öyleyiz uzaktan akrabayız kesin diyoduk :KK70:

Ben de çok özledim ya oraları üniversiteyi çok güzel anılarımız var orda. Bursaya gelince arada gidiyoruz görükleye. Ada cafenin üstünde oturuyoduk biz sonra adapark evlerine taşınmıştık. Oranın insanı da çok iyidir çok iyilikleri dokunmuştu bize yunan göçmeni hepsi ve biz de öyleyiz uzaktan akrabayız kesin diyoduk :KK70:
;) ;) göçmenler tutuyor bırbırını,
yarın çarsıya ınecegım bebek arabası zart zurt bakmaya var mı onerebılecegın yerler heykel ve kapalıcarsı tarafında ...

Tebrık ederm hayırlısı olsun...

:KK66: :KK66: göçmenler tutuyor bırbırını,
yarın çarsıya ınecegım bebek arabası zart zurt bakmaya var mı onerebılecegın yerler heykel ve kapalıcarsı tarafında ...
Ayşen bebeden almıştık biz ilk kıyafet beşik küvet fln o tarz şeyleri bi bak istersen güzel şeyler oluyo canım ama orda bebeciler ayrı zaten birsürü vardır çıkmışken gezersin

Tebrık ederm hayırlısı olsun...
Tşk ederim cnm

Ayşen bebeden almıştık biz ilk kıyafet beşik küvet fln o tarz şeyleri bi bak istersen güzel şeyler oluyo canım ama orda bebeciler ayrı zaten birsürü vardır çıkmışken gezersin

Tşk ederim cnm
ben zaten sımdı fıyat ve model arastırması ıcın gıdecegım ;) alırsam da cok hosuma gıden kıyafet falan olursa alırım.
aysen bebe kapalı carsıda mı?

ben zaten sımdı fıyat ve model arastırması ıcın gıdecegım :KK66: alırsam da cok hosuma gıden kıyafet falan olursa alırım.
aysen bebe kapalı carsıda mı?
Evet canım kapaşı çarşıda heykelde çok yok galiba yada ben bilmiyorum. Kapalı çarşıda sor bebe mağazalarının olduğu sok var orda herşey var.

Evet canım kapaşı çarşıda heykelde çok yok galiba yada ben bilmiyorum. Kapalı çarşıda sor bebe mağazalarının olduğu sok var orda herşey var.
bakırcılar carsısı gırısınde vardı gormustum bırkaç yer, oralara bakacagım...

canım sen hastanede ıkramlık bırseyler yapmıs mıydın ılk dogumunda? ben bır bebek cıkolatası alayım dıyorum, bırde bır sıse logusa serbetı ıle ıkram ıcın ufak bardaklardan, pek kımsem yok burda zaten gelırse ıs arkadaslarım gelır ya da esımın aılesı onlarda kalabalık degıller..
mevluttede kese yapıyor kuzenım, onunla bırlıkte mevlut sekerı dagıtayım dıyorum..
yeter sanırım demı ?

bakırcılar carsısı gırısınde vardı gormustum bırkaç yer, oralara bakacagım...

canım sen hastanede ıkramlık bırseyler yapmıs mıydın ılk dogumunda? ben bır bebek cıkolatası alayım dıyorum, bırde bır sıse logusa serbetı ıle ıkram ıcın ufak bardaklardan, pek kımsem yok burda zaten gelırse ıs arkadaslarım gelır ya da esımın aılesı onlarda kalabalık degıller..
mevluttede kese yapıyor kuzenım, onunla bırlıkte mevlut sekerı dagıtayım dıyorum..
yeter sanırım demı ?
Canım ben bi pazar günü avm de gezerken aniden nişanım geldi sezeryan günüm 7 mayıstı aslında. Doktorum hemen gelin dedi nst ye girdim ve sancılarım çıktı ve bi daha eve bile gidemedim eşim gidip çantaları aldı duşumu bile hastanede aldım düşün. Ve o akşam doğurdum 4 mayısta :KK70:
Yani ikramlık olarak eşim bi paket çikolata aldı lohusa şerbetini hastane verdi ztn rentıpta yaptım doğumu ben mecburen (pembemavi taşınıyodu o sırada normalde peşin ödemiştik bile) bence yeter Ztn ertesi gün çıkıyosun hastaneden evde gelenlere lokum verdik. Bnm de bissürü süsüm ve hediyeliklerim vardı ani doğurunca hepsi kaldı. Biz de mevlütte dağıttık onları magnet, minik şişeler ve havlu yaptırmıştık bi de külahta şeker işte.

Back
X