Doğuma Hazırlık cinsiyet tahmini yapanlar burayaa (:

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

keLebex38

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
25
5
8
34
KızLarr 11haftalik hamileyim bugun doktora gittim pipi gibi bisey var ama 2hafta sonra kesin bisey soylerim dedi. Sizler cinsiyet tahmin edebiliyosunuz nolur banada yardimci olun resim atiyorum yorumlarinizi bekliyorumm IMG_20151223_214135.webp IMG_20151223_214148.webp

Ahah canimm gönlünden ne geçiyorsa Allah onu nasip etsin sana. Ama bence 11 hafta için erken. Ben su an 14 haftaligim. 11 hafta da doktor bana bu cıkıntı var ama bu haftada kızda da erkekte de aynı cıkıntı olur anlaşılmaz bi kaç haftaya netlesir demisti

Tebrik ederim öncelikle..
Rabbim ne mucizelere kadir..
Nerede can veriyor minnacık bir bedene...
Görünce çok duygulandım kendi oğlumun resimleri geldi aklıma...
Benim bebeğimin cinsiyetini doktorumuz 11+4 iken söyledi ve çok emindi çıktı..
O çıkıntı göbek kordonunun çıkıntısı da olabilir..
Erkekler daha önce belli ediyorlar kendilerini..
Hayırlısı olsun..

Sağlıklı sıhatli olsunda hiç farketmez inanın onu kucağınızda hayat bambaşka

Tebrik ederim öncelikle..
Rabbim ne mucizelere kadir..
Nerede can veriyor minnacık bir bedene...
Görünce çok duygulandım kendi oğlumun resimleri geldi aklıma...
Benim bebeğimin cinsiyetini doktorumuz 11+4 iken söyledi ve çok emindi çıktı..
O çıkıntı göbek kordonunun çıkıntısı da olabilir..
Erkekler daha önce belli ediyorlar kendilerini..
Hayırlısı olsun..
Canm Allah bagislasin oglunu ultrasyon resmi varsa 11haftaliktaki gonderebilirmisin canm

Merhaba . bebek ilk oynadiginda kasik da hareket hissediliyorsa kiz gobek de hissediliyorsa erkek diye duydum..hayirlisi olsun inş. Kucagibiza almak nasip olsun

Canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana kız gibi geldi. Ama o kadar küçük ki hiç belli olmaz :) en güzelini Allah bilir.

Back
X