Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bu benim ilk bebişim doktor gördü ama erken yanlış çıkabilir diye söylemedi sizce neye benziyor benim bu bebiş sağlıklı olsun da ne olursa olsun ama acayip merak ediyorum yaaa
Kızlar bu benim ilk bebişim doktor gördü ama erken yanlış çıkabilir diye söylemedi sizce neye benziyor benim bu bebiş sağlıklı olsun da ne olursa olsun ama acayip merak ediyorum yaaaEki Görüntüle 2992889
Bir tek ben mi merak etmemişim çocuğumun cinsiyetini hem de benim de ilk çocuğum olacakAma ben çok kuvvetli hissediyordum cinsiyetini hatta doktorum benim tahminimin tersini ima ederek konuşmuştu da yine de emindim kendi hissetiğimin doğru olduğuna öyle de çıktıİçinize doğmuyor mu cinsiyeti mutlaka içinizden bir şey geçiyordur
Bir tek ben mi merak etmemişim çocuğumun cinsiyetini hem de benim de ilk çocuğum olacakAma ben çok kuvvetli hissediyordum cinsiyetini hatta doktorum benim tahminimin tersini ima ederek konuşmuştu da yine de emindim kendi hissetiğimin doğru olduğuna öyle de çıktıİçinize doğmuyor mu cinsiyeti mutlaka içinizden bir şey geçiyordur