Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini yapar mısınız ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

leylosvemecnun

Son günüme kadar, kalp durana kadar❤
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
5.295
7.086
398
Bebeğimi kaybettim hatta son ultrason resmini de radyoloji uzmanı aldı geri vermedi 😢 İnternette benim kesemin ve bebeğimin duruşunun birebir aynısını buldum sizce nedir tek fark benimki vajinal ultrasonlaydı buradaki bebeğin cinsiyeti nedir sadece merak işte çok merak ediyorum

Eklentiler

• 20200208_152450.webp
    20200208_152450.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 37
Bebeğimi kaybettim hatta son ultrason resmini de radyoloji uzmanı aldı geri vermedi 😢 İnternette benim kesemin ve bebeğimin duruşunun birebir aynısını buldum sizce nedir tek fark benimki vajinal ultrasonlaydı buradaki bebeğin cinsiyeti nedir sadece merak işte çok merak ediyorum
Canım benim çok üzüldüm inş tekrar hamile kalırsın kac haftalıkken kaybettin :(

Çok üzüldüm canım. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bende hep erkek hissettim erkek oldu ikiside büyük ihtimal erkektir içine doğan olur yani😞

Canım benim çok üzüldüm inş tekrar hamile kalırsın kac haftalıkken kaybettin :KK43:
Teşekkür ederim 9 haftalıktı miniğim.Dün test yaptım pozitif çıktı bugün tekrar yapıp yarın da kan vereceğim inşallah meleğimin yeri ayrı olacak ama kardeşi olmasını da çok istedim ❤

Çok üzüldüm canım. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bende hep erkek hissettim erkek oldu ikiside büyük ihtimal erkektir içine doğan olur yani😞
Amiin insanın içine doğan doğrudur derler ❤ Test yaptım dün pozitif inşallah bugün de pozitif görürsem hastaneye gideceğim 🤗

Back
X