Amin cumlemizinki sağlıklı ve hayırlı olsun Ins :))Erkek gibi geldi bana sağlıkla gelsin :)
:))) büyüyecek inşallahAnnesi daha cok erken ben pek bisey anlayamadim
12 haftalık ultrason görüntüsü çok merak ediyorum kizmi erkekmi diye :))
Güldüre bildiysem ne mutlu bana hım nub teorisini okumanı tavsiye ederim. Sanki ben bilmiyorum tip okuyup okumadiginizi bazı arkadaşlarımız nub teorisine göre yorumlayabiliyor sizde madem anlamıyorsunuz yorum yapmayınşaka dimi bu şaka olmalı yani canım. Biz doktor muyuz? Tıp öğrencisi falan da değiliz.nasil.bilelim.8 aylık bile göstersen nerden bilelim.ay çok güldüm. Ya.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bide arkadaşlar yorum.yapiyor yok.erkek gibi duruyor yok kız gibi.millet şaka gibi ya?neyi neye benzetiler çok merak ediyorum?
Nub teorisi mi? Arkadaşım ne teorisi olursa olsun doktorun göremediğini bizler o teoriyle mi görecez doktorun o teoriden haberi yok o zaman göremediğime göre.sen bu yaptığını mantıklı buluyorsan pes diyorum.Güldüre bildiysem ne mutlu bana hım nub teorisini okumanı tavsiye ederim. Sanki ben bilmiyorum tip okuyup okumadiginizi bazı arkadaşlarımız nub teorisine göre yorumlayabiliyor sizde madem anlamıyorsunuz yorum yapmayın
Evet mantıklı buluyorum. Bence at gözlüğünü çıkarmakta fayda var neyse bazı insanlara laf anlatmaktan zor hiç birsey yok heyecan arıyorsunuz kendinize belliki çocuk gibi sizinle yada başkasıyla laf dalaşına girmem yazmayın konuma bir daha düşünceleriniz sizde kalsın birileriyle uğraşacak başka bir konu bulunNub teorisi mi? Arkadaşım ne teorisi olursa olsun doktorun göremediğini bizler o teoriyle mi görecez doktorun o teoriden haberi yok o zaman göremediğime göre.sen bu yaptığını mantıklı buluyorsan pes diyorum.
Kızım istediğim yere yazı yazarım seni.ilgilendirmez.benim sorduğum soruya daha cevap bile veremiyorsun daha.at gözlüğünü çıkar diyor bide .Sen yaptığın şeyin saçmalığını modernize edip bilgili havalarına ne giriyorsun ki.? Nub dediğin teoriyi doktor bilmiyor o zaman? Doktorun bilmediğini falanca kişi atıp tutuyor sende ona bildi diye sevineceksin bide öyle mi ?adamların elindeki cihazlardan okuduğu 6 yıldan iş tecrübesinden daha üstün öyle mi burdaki insanların yorumu.git işine kızım.yaEvet mantıklı buluyorum. Bence at gözlüğünü çıkarmakta fayda var neyse bazı insanlara laf anlatmaktan zor hiç birsey yok heyecan arıyorsunuz kendinize belliki çocuk gibi sizinle yada başkasıyla laf dalaşına girmem yazmayın konuma bir daha düşünceleriniz sizde kalsın birileriyle uğraşacak başka bir konu bulun
Ben burada birisi aaa kıza benziyor veya erkek hissettim gibi birşey yazıldığında konu sahibinin inandığını hiç görmedim. Lütfen böyle yorumlar yapmayın konuya girmeden başlığı okuyup sizi ilgilendiren yahut hoşunuza giden veya yorum yapmak istediğiniz o konu hakkında bilgi sahibi olduğunuz konulara girip yorum yapmanız sizin açınızdan daha verimli olur. Kimse doktor değil burada tabiki bilemezler amaç burda arkadaşlık kurmak hoş sohbet etmek insanları motive etmek. Konu hakkında bilginiz olmasa bile bilgim yok yazsanız yeterdi. İnsanla dalga geçer gibi şaka mı yapıyorsunuz gibi cümleler kurmaya hiç gerek yok.Kızım istediğim yere yazı yazarım seni.ilgilendirmez.benim sorduğum soruya daha cevap bile veremiyorsun daha.at gözlüğünü çıkar diyor bide .Sen yaptığın şeyin saçmalığını modernize edip bilgili havalarına ne giriyorsun ki.? Nub dediğin teoriyi doktor bilmiyor o zaman? Doktorun bilmediğini falanca kişi atıp tutuyor sende ona bildi diye sevineceksin bide öyle mi ?adamların elindeki cihazlardan okuduğu 6 yıldan iş tecrübesinden daha üstün öyle mi burdaki insanların yorumu.git işine kızım.ya
Desteğiniz için Tsk ederim zaten başkalarının inançlarına düşüncelerine saygı duymayan birini ciddiye alıp cevap bile yazmaya gerek duymadım zaten kendine uğraş aradığı kesin yani sizde bosverin ciddiye alınıp değer gördüğünü sanmasınBen burada birisi aaa kıza benziyor veya erkek hissettim gibi birşey yazıldığında konu sahibinin inandığını hiç görmedim. Lütfen böyle yorumlar yapmayın konuya girmeden başlığı okuyup sizi ilgilendiren yahut hoşunuza giden veya yorum yapmak istediğiniz o konu hakkında bilgi sahibi olduğunuz konulara girip yorum yapmanız sizin açınızdan daha verimli olur. Kimse doktor değil burada tabiki bilemezler amaç burda arkadaşlık kurmak hoş sohbet etmek insanları motive etmek. Konu hakkında bilginiz olmasa bile bilgim yok yazsanız yeterdi. İnsanla dalga geçer gibi şaka mı yapıyorsunuz gibi cümleler kurmaya hiç gerek yok.
Nub teorisinden bahsediyor orda kadın.ve bunun gerçekliğini mantıklı bulup bana savunma yapıyor.hos sohbet muhabbet falan değil ki kadın ona inanmış.ben tıbben bunun mümkün olmadığını söylüyorum.kendide beni mantıksız buluyor.abi siz sorunlumusunuz ya.kadinin oraya 3 aylik ultrason fotoğrafını koyup cinsiyeti ne saçmalığını sorgulamiyirsunuz beni mi sorguluyirsunuz?o kadının amacı tatlı sohbet olsa nub teorisi saçmalığına bahsetmez.oraya foto atıp ta millete bu ne demez? Yürüyün gidin ya boş boş konuşmayın.bana varsa bilginizle gelin.kimse burda sorduğum soruya cevap bile veremedi.siz ilk önce kendinize sorun bu soruyu.tstli sohbetimis.kadin tabikide inanıyor.o yüzden bende bu çok saçma diyorum.o kadar.Ben burada birisi aaa kıza benziyor veya erkek hissettim gibi birşey yazıldığında konu sahibinin inandığını hiç görmedim. Lütfen böyle yorumlar yapmayın konuya girmeden başlığı okuyup sizi ilgilendiren yahut hoşunuza giden veya yorum yapmak istediğiniz o konu hakkında bilgi sahibi olduğunuz konulara girip yorum yapmanız sizin açınızdan daha verimli olur. Kimse doktor değil burada tabiki bilemezler amaç burda arkadaşlık kurmak hoş sohbet etmek insanları motive etmek. Konu hakkında bilginiz olmasa bile bilgim yok yazsanız yeterdi. İnsanla dalga geçer gibi şaka mı yapıyorsunuz gibi cümleler kurmaya hiç gerek yok.
Kes lan sesini !!!Desteğiniz için Tsk ederim zaten başkalarının inançlarına düşüncelerine saygı duymayan birini ciddiye alıp cevap bile yazmaya gerek duymadım zaten kendine uğraş aradığı kesin yani sizde bosverin ciddiye alınıp değer gördüğünü sanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?