Doğuma Hazırlık Cinsiyet tahmini????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bhreken

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
287
138
103
29
Arkadaslar 15+2 gunluk gebelik var . Daha cinsiyetini bilmiyorum ama merak ediyorum . Saglikli olsunda . Evde yapilan lavabo aciciyla denedim koyu sari yada kahve gibi renkti :KK52:. Yani emin degilim baska öneriler varmi ? Dogru cikan arkadaslarinki varmidir

Lavabo açıcıyla ne denediniz yahu inşallah vücudunuza falan temas ettirdiğiniz bir şey değildir. Cinsiyet olayları böyle çıkmaz, önemsemiyorsanız önemsememeye devam edin. Yakında öğreneceksiniz zaten.

Lavabo açıcıyla ne denediniz yahu inşallah vücudunuza falan temas ettirdiğiniz bir şey değildir. Cinsiyet olayları böyle çıkmaz, önemsemiyorsanız önemsememeye devam edin. Yakında öğreneceksiniz zaten.
Tabiki hayır. Bende ogrenecehimi biliyorun sadece anne baba merak ediyor

Arkadaslar 15+2 gunluk gebelik var . Daha cinsiyetini bilmiyorum ama merak ediyorum . Saglikli olsunda . Evde yapilan lavabo aciciyla denedim koyu sari yada kahve gibi renkti :KK52:. Yani emin degilim baska öneriler varmi ? Dogru cikan arkadaslarinki varmidir

pardon lavabo açıcı ile ne denediniz? umuyorum biyerlerinize değdirmediniz. çok değil 1 hafta içinde öğreneceksiniz bu ne batıl batıl hareketler yahu..

lavabo açıcıyla nasıl deneniyor? bilmediğim bir şey merak ettim :)
gönlüne göre olur inşallah

Yalan onlar canım ya uğraşma öyle şeyler anlıyorum seni merak ediyorsun ama yapma kendini kandirirsin

YAkınınızdan biri yastık altına makas koysun
Makasa oturursan kız boş yastığa oturursan erkek eğlenceli oluyor ;) :KK48::KK48:
şAKA bir yana sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter :) sağlıcakla alın kucağınıza :KK56:

Back
X