- 31 Aralık 2016
- 287
- 138
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki hayır. Bende ogrenecehimi biliyorun sadece anne baba merak ediyorLavabo açıcıyla ne denediniz yahu inşallah vücudunuza falan temas ettirdiğiniz bir şey değildir. Cinsiyet olayları böyle çıkmaz, önemsemiyorsanız önemsememeye devam edin. Yakında öğreneceksiniz zaten.
Arkadaslar 15+2 gunluk gebelik var . Daha cinsiyetini bilmiyorum ama merak ediyorum . Saglikli olsunda . Evde yapilan lavabo aciciyla denedim koyu sari yada kahve gibi renkti. Yani emin degilim baska öneriler varmi ? Dogru cikan arkadaslarinki varmidir
Yalan onlar canım ya uğraşma öyle şeyler anlıyorum seni merak ediyorsun ama yapma kendini kandirirsinArkadaslar 15+2 gunluk gebelik var . Daha cinsiyetini bilmiyorum ama merak ediyorum . Saglikli olsunda . Evde yapilan lavabo aciciyla denedim koyu sari yada kahve gibi renkti. Yani emin degilim baska öneriler varmi ? Dogru cikan arkadaslarinki varmidir
Tabiki hayır. Bende ogrenecehimi biliyorun sadece anne baba merak ediyor
Bende googlede bu sitede okudum :))) 2 yemek kaşığı kadar idrara dokuyorsun rengine gore cikiyor tabi kesin degillavabo açıcıyla nasıl deneniyor? bilmediğim bir şey merak ettim :)
gönlüne göre olur inşallah
Evet yil olmus kac ama birturlu ogrenemeddik . Demekki o kadar ilerlememis teknolojiHayırlı olsun da,yıl olmuş 2017 tıp ilerlemiş sizin yaptığınız ilkelce değil mi ?Heyecanınıza veriyorum..
Evet onlar
Lavabo açıcı acaba bimde satılanlardan mı yoksa her marka olur mu?![]()
tesekkurlerYAkınınızdan biri yastık altına makas koysun
Makasa oturursan kız boş yastığa oturursan erkek eğlenceli oluyor![]()
şAKA bir yana sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun yeter :) sağlıcakla alın kucağınıza![]()
aklımda bulunsun lazım olur ilerde :) sağol. ben çatlarım da meraktanBende googlede bu sitede okudum :))) 2 yemek kaşığı kadar idrara dokuyorsun rengine gore cikiyor tabi kesin degil
Evet granul olanlar
Yok olmaz özellikle çişultrasonnn marka olmalı, yoksa doğru sonuç çıkmaz.