Cinsiyet tahmini:)

ozgurruzgar

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
733
498
303
35
Kızlar daha 12 haftalık ama. ÇOk merak ediyorum sizce cinsiyeti ne tahmininiz varmı ? Elbetteki sağlıklı olması en önemli ama insanda merak ediyo işte tahminler kızlar :)

Eklentiler

• IMG_5062.webp
    IMG_5062.webp
    8 KB · Görüntüleme: 279
Benim kızın ultrason görüntüsüyle kopya :KK70: ne zaman belli olcak?
Hadi ya canım inşallah çok istiyorum sağlıkla bi kızım olsun bi oğlum var çok şükür.doktorumuz bugun tarama testini yaptı henüz tahmin edemiyorum 1ay sonra söylerim dedi inşalllahh :)

Hadi ya canım inşallah çok istiyorum sağlıkla bi kızım olsun bi oğlum var çok şükür.doktorumuz bugun tarama testini yaptı henüz tahmin edemiyorum 1ay sonra söylerim dedi inşalllahh :)

Allah bağışlasın :)) güzeldir ya bi kız bi oğlan tamamdır işte. Yine de ne olursa olsun allah size bağışlasın evlatlarınızı ^_^

Kızlar daha 12 haftalık ama. ÇOk merak ediyorum sizce cinsiyeti ne tahmininiz varmı ? Elbetteki sağlıklı olması en önemli ama insanda merak ediyo işte tahminler kızlar :)
tek fotomu bulanık daha siyah belirgin yok mu

Erkek bence eger o nubsa :) bacagi degilse
Bence nub, cünkü doktora gösterip böyle bisey var mi dedim yani nuba göre cinsiyet belirlenebiliyo mu dedim o da evet böyle bisey var ama buna bakarak cinsiyet söyleyemeyiz dedi hani bacak olsa söylerdi kesin Bakalim erkek hissediyorum hayirlisi olir insallah

Back
X