Ay ben çok seviyorum böyle tahmin etme olayını :d bi de öğrendikten sonra geri dönseler daha iyi olcak ama : ) bunda nub görünmüyo ama duruşundan erkek diyesim geldi :)
Bu haftalarda yandan görülen tutuyo genelde. Hayırlısı olsun :)
Hayırlısı olsun görüntü den hiç anlamıyorum ben ama baya net maşallah keza bende hala öğrenemedim
20haftalıkSeninki nekadarlık ki
20haftalık
Evet büyüdük ama hiç göstermedi bu hafta ayrıntılı ultrason var inşallah öğrenebilirim çok merak ediyorum çünküOoo maşallah büyükmüş seninki :) hayırlı bebişler olsun inş
Evet büyüdük ama hiç göstermedi bu hafta ayrıntılı ultrason var inşallah öğrenebilirim çok merak ediyorum çünkü
Bugün öğrendim kızım olacakmış darısı senin başınaInsan çok merak ediyo gerçekten yaa
Bugün öğrendim kızım olacakmış darısı senin başına
Yok ikinci bir oğlum var 6 yaşında ikinci bebeğim olacak Allahın izniyleAy ne güzel hadi hayırlısı darısı başımasenin ilk çocuğunmuydu
Yok ikinci bir oğlum var 6 yaşında ikinci bebeğim olacak Allahın izniyle
Hayırlı olsun :) bence kızınız olacakyengeme yapmistilar koltugun altina bir ucuna makas bir ucuna bıçak koyuyorlar siz görmeden makas olan kisma oturrsaniz kiz bicak tarafı erkek olurmuş onunki tutmustu eğlendik te
Bende kız hissediyorumm kızımda kesinlikle erkek kardeş istiyorum dio kzıı kabullenemiyo beni strese sokuyo:))
Olur öyle simdi kkz cocugu ya tahti sarsiliyor hissediyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?