- 29 Ağustos 2017
- 78
- 24
- 8
- 30
- Konu Sahibi samsun5525
-
insallah canim 1 oglum var bu da kiz olur insallahKız bebeğe benziyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
saol canim Allah seninde kucagina almayi nasip etsin bitmis senin kiKIZA BENZİYO :) hayırlı olsun canım
tahmin ediyorlar canimResimle belli oluyormu arkadaşlar
Bitti valla kuzum gün sayıyoruzsaol canim Allah seninde kucagina almayi nasip etsin bitmis senin ki
amin inşallah canımBitti valla kuzum gün sayıyoruzseninde hayırlı olsun rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Anneannemin teorisine göre bacaklarını açmıyorsa bebek kızdırBizede bir tahminde bulunurmusunuz çok ugrastik açmadı bacaklarını hiç :)
Amin canım gonlumdekide kız hayırsi inşallah :)Anneannemin teorisine göre bacaklarını açmıyorsa bebek kızdırhiç bir bilimsel dayanağı olmayan, halk arasındaki bir söylenti işte. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Allah gönlüne göre versin inşallah canımAmin canım gonlumdekide kız hayırsi inşallah :)
Ama gerçekten çıkıyor ben kızıma hamileyken 20. Haftada gittim bi türlü göstermedi bacaklarını açmadı 2 saat bekledik açsın diye sonuç kizdi ama oğlum rahat rahat gösterdi pipiyiAnneannemin teorisine göre bacaklarını açmıyorsa bebek kızdırhiç bir bilimsel dayanağı olmayan, halk arasındaki bir söylenti işte. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Demekki tuttuğu zamanlarda oluyormuşAma gerçekten çıkıyor ben kızıma hamileyken 20. Haftada gittim bi türlü göstermedi bacaklarını açmadı 2 saat bekledik açsın diye sonuç kizdi ama oğlum rahat rahat gösterdi pipiyi
İnşallah kızdır benimde ilk çocuğum oğlandı şimdi hamileyim kız olsun çok istiyorum rabbim gönlümüze göre versin inşallah :)Amin canım gonlumdekide kız hayırsi inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?