Herkese merhaba. Kizlar 4 tane resim yukluyorum. Bebegim 14 haftalik. Nub teorisinden falan anlayan arkadaslar lutfen yorum yapin. Bebegim kiz mi erkek mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler cevabin icin. Ingilterede yasiyorum. Burada 20. Haftadan once soylemiyorlar malesef. AMA kime gostersem kiza benzetiyor. Gonlunden gecende kiz. Gerci saglikli hayirli bebek olsunda.MAŞAALLAH ---Ben kıza benzettim ,doktor söylemedi mi?
Tesekkurler cevabin icin. Ingilterede yasiyorum. Burada 20. Haftadan once soylemiyorlar malesef. AMA kime gostersem kiza benzetiyor. Gonlunden gecende kiz. Gerci saglikli hayirli bebek olsunda.
Tesekkurler cevabin icin. Ingilterede yasiyorum. Burada 20. Haftadan once soylemiyorlar malesef. AMA kime gostersem kiza benzetiyor. Gonlunden gecende kiz. Gerci saglikli hayirli bebek olsunda.
merhaba, evet ogrendim canim. Kiz bebis geliyor :) 16. Haftada gender scan aldik.merhaba cnm ben de ingilteredeyim 13 haftalik hamileyim cinsiyeti ögrenebildin mi
merhaba, evet ogrendim canim. Kiz bebis geliyor :) 16. Haftada gender scan aldik.
Ayy ben de nerdeyse 20.haftadayım hala bilmiyorum tam ... %100 değil ama kıza benziyor dedi doktorum . 4 Ocak’ta fein Diagnostik var orda görünüyormuş herseymerhaba, evet ogrendim canim. Kiz bebis geliyor :) 16. Haftada gender scan aldik.
bebeğiniz çok yüksek ihtimal kız. Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşallahAyy ben de nerdeyse 20.haftadayım hala bilmiyorum tam ... %100 değil ama kıza benziyor dedi doktorum . 4 Ocak’ta fein Diagnostik var orda görünüyormuş hersey
Senin kızın benimkine benziyor muydu ya acababu arada sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah!
![]()
İnşallah canım:) sağlıklı olsun inşallah . Ama herkes pipi olsaydı görünürdü diyor bakalımbebeğiniz çok yüksek ihtimal kız. Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşallah
bebeğiniz çok yüksek ihtimal kız. Allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşallah