M Mehmer Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2016 281 349 103 37 16 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehmer #1 Kızlar merhaba sizce cinsiyeti be tahin edebilen varmıdır acabaa:) Eklentiler 300BBF1D-DADA-4ACF-A47A-339C2B8D3485.webp 29 KB · Görüntüleme: 132
E Emina cebeci Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2019 72 29 3 17 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehmer #2 Canim hic net degilki cokta bisey gözükmüyor o yuzden bilemedim
M Mehmer Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2016 281 349 103 37 17 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehmer #3 Mehmer .!.: Kızlar merhaba sizce cinsiyeti be tahin edebilen varmıdır acabaa:) Genişletmek için tıkla... Ya kesese bebeğin duruşuna göre yok sağdamı soldamı diye bi tahminde bulunuyolar yapmdan d dedim,ama palavra herhalde Emina cebeci .!.: Canim hic net degilki cokta bisey gözükmüyor o yuzden bilemedim Genişletmek için tıkla... Ya kesese bebeğin duruşuna göre yok sağdamı soldamı diye bi tahminde bulunuyolar ya ondan dedim,ama palavra herhalde
Mehmer .!.: Kızlar merhaba sizce cinsiyeti be tahin edebilen varmıdır acabaa:) Genişletmek için tıkla... Ya kesese bebeğin duruşuna göre yok sağdamı soldamı diye bi tahminde bulunuyolar yapmdan d dedim,ama palavra herhalde Emina cebeci .!.: Canim hic net degilki cokta bisey gözükmüyor o yuzden bilemedim Genişletmek için tıkla... Ya kesese bebeğin duruşuna göre yok sağdamı soldamı diye bi tahminde bulunuyolar ya ondan dedim,ama palavra herhalde
E Emina cebeci Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2019 72 29 3 17 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehmer #4 Mehmer .!.: Ya kesese bebeğin duruşuna göre yok sağdamı soldamı diye bi tahminde bulunuyolar yapmdan d dedim,ama palavra herhalde Ya kesese bebeğin duruşuna göre yok sağdamı soldamı diye bi tahminde bulunuyolar ya ondan dedim,ama palavra herhalde Genişletmek için tıkla... Ben oyle seylere inanmiyorum artik eskiden anneannelerimiz karın seklinden falan anliyolardi ya da baska yontemler ama simdi bence hamileligin sekli bile degisti bana herkes karnim sivriydi diye diyodu erkek ama kizim var :)
Mehmer .!.: Ya kesese bebeğin duruşuna göre yok sağdamı soldamı diye bi tahminde bulunuyolar yapmdan d dedim,ama palavra herhalde Ya kesese bebeğin duruşuna göre yok sağdamı soldamı diye bi tahminde bulunuyolar ya ondan dedim,ama palavra herhalde Genişletmek için tıkla... Ben oyle seylere inanmiyorum artik eskiden anneannelerimiz karın seklinden falan anliyolardi ya da baska yontemler ama simdi bence hamileligin sekli bile degisti bana herkes karnim sivriydi diye diyodu erkek ama kizim var :)
NadirCicek01 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Nisan 2018 1.023 370 123 31 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehmer #5 Mehmer .!.: Kızlar merhaba sizce cinsiyeti be tahin edebilen varmıdır acabaa:) Genişletmek için tıkla... Soldaysa erkek sağdaysa kız diye biliyorum
Mehmer .!.: Kızlar merhaba sizce cinsiyeti be tahin edebilen varmıdır acabaa:) Genişletmek için tıkla... Soldaysa erkek sağdaysa kız diye biliyorum
happydays1000 Kun Fe Yekun... Kayıtlı Üye 26 Ekim 2018 2.047 1.555 83 34 24 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehmer #6 Mehmer .!.: Kızlar merhaba sizce cinsiyeti be tahin edebilen varmıdır acabaa:) Genişletmek için tıkla... belli oldumu acaba ..ramziye göre karından bakıldıysa solda ve erkek ama alttan bakıldıysa tersi kız
Mehmer .!.: Kızlar merhaba sizce cinsiyeti be tahin edebilen varmıdır acabaa:) Genişletmek için tıkla... belli oldumu acaba ..ramziye göre karından bakıldıysa solda ve erkek ama alttan bakıldıysa tersi kız
M Mehmer Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2016 281 349 103 37 24 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Mehmer #7 Evet kızım olacak inşallahAma ramzi teorisine göre erkekti yani tutmayadabiliyor demekki