- 7 Temmuz 2019
- 55
- 51
- 38
- 28
- Konu Sahibi esraguvennnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek bu bebekEki Görüntüle 2301113 arkadaşlar cinsiyet tahmini yapabilecek varmı acaba![]()
iki bacağının arasında çıkıntı ben burdayım diyorYaaa nerden biliyorsunuz acaba öğretir mısınız![]()
Ayyy inşallah canım yaaa sağlıklı olsun da ama insan merak etmeden de edemiyoriki bacağının arasında çıkıntı ben burdayım diyor![]()
Canım 11. Haftadayız zaten aynen sağlıklı olsunda gerisi önemli değilDaha cok erken anlasilmaz en erken 11de anlasiliyor diye biliyotum hayirli evlat olsun saglikla gelsin
Bunuda yorumlayabilirmisiniz
Bi tane usg fotosu attim bakabilirmisinizerkek bu bebek
seninkini tam anlamadım canım ama kız gibi geçti içimdenBi tane usg fotosu attim bakabilirmisiniz
Bizede bakabilirminiz acabaerkek bu bebek
İlgi hastanesimi nerede bu hastane güngörenmiBizede bakabilirminiz acaba
Evet güngörendeMerhaba bizi de yorumlarmısınız
Evet güngörendeİlgi hastanesimi nerede bu hastane güngörenmi![]()
Yaaa küçücük yaaaa sanki yemek yemiste karni şişmiş gibi ben baska bise anlamadim nasil anliyorlar ki ay Allah bağışlasin minik adam buBizede bakabilirminiz acaba
Erkeğe mi benzettinizYaaa küçücük yaaaa sanki yemek yemiste karni şişmiş gibi ben baska bise anlamadim nasil anliyorlar ki ay Allah bağışlasin minik adam bu![]()