Cinsiyet tahmini

[/QUOTE. Acile gittim ben ilgi hastanesine gülnihal diye bi doktor vardı bana tahlil yaptırdı ve en ağır antibiyotik ilacı yazdı tabi ben almadım kendi doktoruna gitmeden kendi doktorum aynı tahlilleri yaptırdı ve tertemiz çıktı ilgideki sonuçlarda yüksek derece de enfeksiyon çıkmıştı ve antibiyotiği de hamillelere uygun deilmiş daha sonra biz başhekime gittik ülgi hastanesinde bu nasıl sonuçlar diye iki hastaneninde tahlil sonuçlarını karşılaştırdık ilaç da çok ağır ve tehlikeli olduğu için başhekim haklısınız doktordan şikayetçi olun yapabileceğimiz bişey yol dedi yaa ben o ilacı kullansaydım bebeğime bişey olsaydı bunun hesabını kim verecekti son derece sorumsuz bi hastane

Allah korumuş canım ya aman çok temkinli olmamız lazım her doktorada güven olmuyo bende ilkten ilgiye gidiyodum biraz ilgisiz doktor detaylı sana herşeyi anlatmıyo psikolojik olarak rahatlıyamıyorum bağcılarda doktor buldum eray balcan çok memnunum sadece çok anlık bişey olursa bağcılara gidemezsem gidiyorum ilgiye

Back
X