Cinsiyet tahmini

Filiz2816

İnanmak başarmanın yarısıdır...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
1.243
657
43
38
Merhaba arkadaşlar bugün 12+ 1 deyim. Sizce cinsiyeti ne olabilir anlayan arkadaşlar bakabilirler mi😊

Eklentiler

• Screenshot_20201201-121457_Gallery.webp
    Screenshot_20201201-121457_Gallery.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 543
Merhaba arkadaşlar bugün 12+ 1 deyim. Sizce cinsiyeti ne olabilir anlayan arkadaşlar bakabilirler mi😊
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:).. Ben bir yerde okudum ve bunu genel olarak doktorlarda doğrulayabiliyor..Kız bebeklerde annede oluşan hormonlardan dolayı ozellikleri sabahları ve gün içinde mide bulantısı,kusma çok oluyor,erkek bebeklerde ise tam tersine çok daha hafif oluyor.. Belki size de bir bilgi olur diye yazmak istedim..

Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:).. Ben bir yerde okudum ve bunu genel olarak doktorlarda doğrulayabiliyor..Kız bebeklerde annede oluşan hormonlardan dolayı ozellikleri sabahları ve gün içinde mide bulantısı,kusma çok oluyor,erkek bebeklerde ise tam tersine çok daha hafif oluyor.. Belki size de bir bilgi olur diye yazmak istedim..
Allah razı olsun canım. Çok araştırdım belirtilerim erkek aslında. 😊

İçimden geçen erkek ve resimde de erkeğe benzettim nub u nu Ikra meyra Ikra meyra daha iyi anlar bela oldum başına heryerde onu söylüyorum 🤣
Bızım cinsiyet hala bellı değil sizinki göstermiş

Nub muhabbeti bu ama sizinki eğer yanlış bakmıyorsam ki olabılır çok bilgili değilim hafif dik gibi

düzeltme kız gibi karşılaştırınca 🙄 en iyisi Ikra meyra Ikra meyra baksın 😆

Eklentiler

• 6F18B9CE-2902-4F77-954E-C5FA718ADF3B.webp
    6F18B9CE-2902-4F77-954E-C5FA718ADF3B.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 459
Benim kızım olacak, hiç sabah bulantısı ve kusma yaşamadım 😊

Benımkı ne acaba hıc göstermiyor o bölgeyi 🤣 hıssedilen erkek kafa vs erkek benzıyor göstermiyor kız mı acaba diyoruz dr acele etme etekli seyler alma diyor 😂

Bu forumda bı ben doğurunca öğreneceğim galıba kaç haftadır çatlayacağım nubu bıle kesın değil 😂

İçimden geçen erkek ve resimde de erkeğe benzettim nub u nu Ikra meyra Ikra meyra daha iyi anlar bela oldum başına heryerde onu söylüyorum 🤣
Bızım cinsiyet hala bellı değil sizinki göstermiş
Cuma günü başka doktora gideceğim bakalım o ne tahminde bulunacak cinsiyeti de öğrendikten sonra başka heyecanlanacak bir doğum kalıyor sanırım 😊 sen kaç haftalıksın canım

Cuma günü başka doktora gideceğim bakalım o ne tahminde bulunacak cinsiyeti de öğrendikten sonra başka heyecanlanacak bir doğum kalıyor sanırım 😊 sen kaç haftalıksın canım
16+2 17. Hafta bı öğrensem doğuma ramak kala düşüneceğim onu da en büyük korkum doğum suan hıc doğurmayacak gibi düşünmüyorum 😅

16+2 17. Hafta bı öğrensem doğuma ramak kala düşüneceğim onu da en büyük korkum doğum suan hıc doğurmayacak gibi düşünmüyorum 😅
Annesi sen baya büyümüşsün maşallah 🥰🥰🥰🧿🧿🧿 Bu zamana kadar 12.haftada başlıyor doktorlar tahmin etmeye tahmini bile sormadın mı.

Back
X