- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 27
- Konu Sahibi Emel akdelun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ErkekCinsiyet tahmini Alalim kizlar
Bacak arasında bir şişkinlik var ama erkek gibi. Dr ne dediCinsiyet tahmini Alalim kizlar
İçimden kız geçtiKizlar 13 haftaligim bugun kontrol vardi kesin kiz dedi
Kızlar banada bakarmısınızSagol tsk ederm cnm
Erkek bebek sanki Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.Kızlar banada bakarmısınız
Nerden anladınızErkek bebek sanki Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.
Nubu karşıya bakıyor aşağıya doğru baksa kız yukarıya doğruysa erkek bana erkek gibi geldi.Nerden anladınız
İnşallah dediğiniz gibi bi kızım var bi oğlum olsun istiyorum hayırlı bi şekilde öğrenince size soyluycemNubu karşıya bakıyor aşağıya doğru baksa kız yukarıya doğruysa erkek bana erkek gibi geldi.
Benim de bir oğlum var kızım olmasını çok istiyordum Rabbim nasip etti 17+ 3 günlük hamileyim. İnanamadım 3 doktora gittim 3 ü de kız dedi. İnşallah senin de gönlündeki nasip olur canım.İnşallah dediğiniz gibi bi kızım var bi oğlum olsun istiyorum hayırlı bi şekilde öğrenince size soyluycem
İnşallah cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah nerelisinizBenim de bir oğlum var kızım olmasını çok istiyordum Rabbim nasip etti 17+ 3 günlük hamileyim. İnanamadım 3 doktora gittim 3 ü de kız dedi. İnşallah senin de gönlündeki nasip olur canım.
Ben Muğla' da yaşıyorum. Bir dahaki kontrolün ne zaman ?İnşallah cnm rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah nerelisiniz
Şubatta cnmBen Muğla' da yaşıyorum. Bir dahaki kontrolün ne zaman ?
Ben nub teorisini araştırdım canım 2 kişide tahmin ettim tuttu biri kız birisi erkekti. Ben inşallah yanılmıyorumdur tedirgin oldum bak şimdi. Kızımın nubunu atayım sana benimki aşağıya doğru farkı görürsün zaten.12+ 0 haftalık burda.Tahminleriniz tutuyormu genelde tahmin ettiğiniz kişilerde