Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bugün duydum bunu çok merak ediyorum ya yuvarlak olursa kız daha uzun fasulye gibi olursa kese erkek diyorlarmış öyle okudum heryerdeMerhaba 8 haftalık hamileyim merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum kesenin şekline göre cinsiyet tahmini yapılabiliyormuş bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ?merak ettim doğrusu![]()
Benim o teorilere göre hep kız yönündeydi ama bugün doktor erkeğe benzettiğini söyledibende bugün duydum bunu çok merak ediyorum ya yuvarlak olursa kız daha uzun fasulye gibi olursa kese erkek diyorlarmış öyle okudum heryerde![]()
yaa kesinliği yokmuş zaten hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bakalım benimki ne çıkıcakBenim o teorilere göre hep kız yönündeydi ama bugün doktor erkeğe benzettiğini söyledi
Amin canım hayırlısı olsun sağlıklısı hayırlısı ve gönlünden geçen olsunyaa kesinliği yokmuş zaten hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bakalım benimki ne çıkıcak![]()
amin hepimizin inşallah canımAmin canım hayırlısı olsun sağlıklısı hayırlısı ve gönlünden geçen olsun![]()
Bende gördüm onu internette şimdi kesenin şekline göre cinsiyet tahmini diye bence onun aslı yoktur gibime geliyor rabbim ne nasip ettiyse bizde dün gördük keseyi fasulye gibi sanki çok yuvarlak degil ama daha çok küçük bakalım hayırlısı ile ne olacak arkadaşlarbende bugün duydum bunu çok merak ediyorum ya yuvarlak olursa kız daha uzun fasulye gibi olursa kese erkek diyorlarmış öyle okudum heryerde![]()
gönlünüze göre en hayırlısı olsun inşallahBende gördüm onu internette şimdi kesenin şekline göre cinsiyet tahmini diye bence onun aslı yoktur gibime geliyor rabbim ne nasip ettiyse bizde dün gördük keseyi fasulye gibi sanki çok yuvarlak degil ama daha çok küçük bakalım hayırlısı ile ne olacak arkadaşlar
Amin inşallah canım isteyen herkesegönlünüze göre en hayırlısı olsun inşallah![]()
Buda oglumun ilk ultrasyon fotosu 5 yasinda oglumKese sekline goreyse bu erkekmi oluyor anlamadim keseyle ne alakasi var oglumun ultrasyon fotolarima baktim ilkinde yuvarlak ikinci uzun ve sol tarafta simdi 2.ye hamileyim ve kese seklim boyle tecrubeli anneleri bekliuorum gercekten keseyle ilgilisi varmi yoksa tesadufmu