Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız gibi duruyor hayırlı olsun14 haftalığız. Lütfen cinsiyet tahmini ala bilirmiyim. Bebeğimiz kendini tam göstermedi herhalde doktorumuz kıza benziyor dedi. Tam bir şey demedi. Ve bu haftalarda söylenilen tahminlerde yanılma olurmu?
Ben de emin olamayorum) kimisi kesin kız diyor, kimisi kesin erkenKıza benziyor ama çok emin olamadım ben :)
Birdahaki kontrolünüzde netleşir bence :)Ben de emin olamayorum) kimisi kesin kız diyor, kimisi kesin erken
14 haftalığız. Lütfen cinsiyet tahmini ala bilirmiyim. Bebeğimiz kendini tam göstermedi herhalde doktorumuz kıza benziyor dedi. Tam bir şey demedi. Ve bu haftalarda söylenilen tahminlerde yanılma olurmu?
Banada yardimci olurmusun 14+6 vajinal ultrasyonKız gibi duruyor hayırlı olsun
Erkek gibi duruyorBanada yardimci olurmusun 14+6 vajinal ultrasyon
Banada ole geliyo ama doktorum kiza benzetti emin degilim dedi nasip bakalim hangisi gelicek cok teskkr ederimErkek gibi duruyor
merhaba rica etsem bana da yardımcı olur musunuzKız gibi duruyor hayırlı olsun
Erkek gibi duruyor ama kız içimden geçti ::)) hayırlısi olsunmerhaba rica etsem bana da yardımcı olur musunuz
Herkes erkek olduğunu söylüyor hayırlısı dediğiniz gibiErkek gibi duruyor ama kız içimden geçti ::)) hayırlısi olsun