Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bunlarada bakarmısın cinsiyetinedir. 7 haftalıkEki Görüntüle 2849436 canım bunlarda Eki Görüntüle 2849437
İlk gönderdiğin daha anlaşılır geldi, erkek gibi, son gönderdiğinde arkasını dönmüşCanım bunlarada bakarmısın cinsiyetinedir. 7 haftalık
Merhaba ben şuan tam 8 haftaligim Çarşamba günü gideceğim hastaneye 6+3 den ultrason görüntüsü var biliyorum çok erken ama biz bebişi çok bekledik çok çabaladık o yüzden çok merak ediyorum belki yorum yaparsınİlk gönderdiğin daha anlaşılır geldi, erkek gibi, son gönderdiğinde arkasını dönmüş![]()
Sağol canım doktor görmediğini söylemiş çok teşekkür ederim.İlk gönderdiğin daha anlaşılır geldi, erkek gibi, son gönderdiğinde arkasını dönmüş![]()
Bu şekilde pek belli değil malesef, şu an 8 haftalık mısınız? İlk görüntüler daha iyi en son olan çok çook belirsiz.Merhaba ben şuan tam 8 haftaligim Çarşamba günü gideceğim hastaneye 6+3 den ultrason görüntüsü var biliyorum çok erken ama biz bebişi çok bekledik çok çabaladık o yüzden çok merak ediyorum belki yorum yaparsın
Şuan 8 haftalığım evet Çarşamba günü hastaneye gidince 8+5 olmuş olacakBu şekilde pek belli değil malesef, şu an 8 haftalık mısınız? İlk görüntüler daha iyi en son olan çok çook belirsiz.
merhaba rica etsem benim için de yorumlar mısınız?Erkek gibi
Öyle güzel durmuş ki, çok tatlı, kız galiba :) kaç haftalık?merhaba rica etsem benim için de yorumlar mısınız?
Herkes erkek diye söyledi ama bilemiyorum 12+1 ultrason görüntüsü oÖyle güzel durmuş ki, çok tatlı, kız galiba :) kaç haftalık?
Bariz pipisi gördüklerini söyledilerÖyle güzel durmuş ki, çok tatlı, kız galiba :) kaç haftalık?
Rica etsem dikkatli bakabilir misiniz sanki bende bir çıkıntı görüyorum bacak arasında pipi gibiÖyle güzel durmuş ki, çok tatlı, kız galiba :) kaç haftalık?
Kordon değil mi o? Bana kordon gibi geldiRica etsem dikkatli bakabilir misiniz sanki bende bir çıkıntı görüyorum bacak arasında pipi gibi
Valla keşke anlayabilsem ama etrafımda ki herkes erkek olduğunu söylüyor bu zaman kadar ilk defa kız yorumunu sizden aldım doğrusu hayırlısı olsun sağlıklı olsun da tek temennim oKordon değil mi o? Bana kordon gibi geldi
Kesin erkekKızlaf cinsiyet tahmini yaparmısınız 11+5
Bana da yorum yapar mısınız rica etsem üstte ekledim görüntüleriKesin erkek![]()
Sizin başka yok mu resim anlayamadımBana da yorum yapar mısınız rica etsem üstte ekledim görüntüleri