Cinsiyet tahmini

Fatma celikkkk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
35
13
18
28
8 haftalık gebeyim. Kesem sol tarafta fasulye şeklinde.bebekte kesenin en soluna yerleşmiş. Cinsiyeti ne olur sizce tahmini tecrübesi olan

Eklentiler

• 20210708_134811.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 167
Tüm erkek bebek teorilerini yazmıssınız, bi nub kalmış. Erkek demekten baska bisey demek düşmez bize

Bende bilen varsa cinsiyet tahmini alabilir miyim daha çok miniğiz

Eklentiler

• E2D65DE5-C9A3-4A05-842C-39CD7257912F.webp
    35 KB · Görüntüleme: 101
8 haftalık gebeyim. Kesem sol tarafta fasulye şeklinde.bebekte kesenin en soluna yerleşmiş. Cinsiyeti ne olur sizce tahmini tecrübesi olan
Canım burdan yazmak doğrumu bilemedim ama intada bi kadın var 6 haftalık ve üstü ultrason fotosunu gönderiyorsun .Kadın doktordan önce biliyo.ücreti 40 TL miş.Ben henüz denemedim ama denicem.bayram sonrası doktora gıdıp alayım da ultrason görüntüsünü.Henüz yeni gebeliğim

Karından mi vajinal mi usg görüntüsü ona göre değişiyor çünkü :).
Bende bilen varsa cinsiyet tahmini alabilir miyim daha çok miniğiz Eki Görüntüle 2889241

Karından USG ise kız diyorum ben :).

Ya inanin hiç gerek yok böyle şeylere . Bu tarz tahmin yapan arkadaşlar da var sitede.Millet şaşırmış ne yapacağını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…