Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim en son bu ultrasonda böyle kendini açmıştı iki oldu gidiyorum kendini göstermemekte kararlı bacakları hep yukarı çekili kendini saklıyor henüz öğrenemedik sürpriz olacak sanırım :)
Bebeğim en son bu ultrasonda böyle kendini açmıştı iki oldu gidiyorum kendini göstermemekte kararlı bacakları hep yukarı çekili kendini saklıyor henüz öğrenemedik sürpriz olacak sanırım :)
Hayırlısı olsun insallah, ben kız gibi tahmin ettim benim de dün 12. Haftaya girdik kontrol vardı yüzde yüz diyemem ama kız görünüyor dedi onun üzerine merak edip çok sayfa gezdim sizin ultrason fotosu üzerinden öyle bi tahmin yürüttüm o yüzden merak ettim
Hayırlısı olsun insallah, ben kız gibi tahmin ettim benim de dün 12. Haftaya girdik kontrol vardı yüzde yüz diyemem ama kız görünüyor dedi onun üzerine merak edip çok sayfa gezdim sizin ultrason fotosu üzerinden öyle bi tahmin yürüttüm o yüzden merak ettim
Tabiki yazarım ama 1 ay kadar sürebilir 16 ekimde kontrole gittim en son orada doktorum 1 ay sonra gel dedi inşalah sıkıntı olmazsa rabbimden 13 kasım gibi giderim umarım bu defa gösterir de söylerim