Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçime erkek doğduCinsiyet tahmini olan varmı 13 haftalık şuan
Kız gibi sankiCinsiyet tahmini olan varmı 13 haftalık şuan
Kız gibi doktor tahminde bulundumu gittiniz mi birdahaCinsiyet tahmini olan varmı 13 haftalık şuan
Hayır hiç bir tahminde bulunmadı kısmetse bu cuma randevum bakalımKız gibi doktor tahminde bulundumu gittiniz mi birdaha
Gonlunuzden geçen sağlıklı olsun inşallahHayır hiç bir tahminde bulunmadı kısmetse bu cuma randevum bakalım
Canım banada bakar mısın .7+1 haftalıkGonlunuzden geçen sağlıklı olsun inşallahbanada gerçi burda herkes kıza benziyor dedi erkek cikti
Canım banada bakar mısın .7+1 haftalık
İçime erkek doğdu
Çok detaylı bakmadı benim çocuk 1 hafta ileri gidiyor iri kemik yapısıyla mı dedi bişeyler görür gibi oldu bilmiyorum bir oğlum var gönlümden kız geçiyordu ama rabbim ne verirse hayırlısını versin kız erkek farketmezYüksek ihtimalle değişmeyecektir, hayırlı olsun:)
O zaman Allah gönlünüze göre versin diyeyim:)Çok detaylı bakmadı benim çocuk 1 hafta ileri gidiyor iri kemik yapısıyla mı dedi bişeyler görür gibi oldu bilmiyorum bir oğlum var gönlümden kız geçiyordu ama rabbim ne verirse hayırlısını versin kız erkek farketmez
Erkek demek geldi icimdenCinsiyet tahmini olan varmı 13 haftalık şuan
Kesinlikle erkekCinsiyet tahmini olan varmı 13 haftalık şuan