- 1 Ağustos 2017
- 86
- 80
- 88
- 34
- Konu Sahibi havanur-havanur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çin takvimiden baktınız mı çoğunlukla doğru çıkıyor ama yinede bilemiyorumKızlar 14 haftalık hamileyim. Var mı cinsiyet tahmini yapabilecek olan. Meraktan catliyorum![]()
Baktım orda kız diyor ama dogrulugundan emin olmak zorÇin takvimiden baktınız mı çoğunlukla doğru çıkıyor ama yinede bilemiyorum![]()
tam bir prensesKızlar 14 haftalık hamileyim. Var mı cinsiyet tahmini yapabilecek olan. Meraktan catliyorum![]()
Ayy inşallah çok istiyorum kız olmasınıtam bir prenses
buda prenses
Ayy ağzında emzik varmış da bize doğru bakiyomus gibi duruyorKızlar 14 haftalık hamileyim. Var mı cinsiyet tahmini yapabilecek olan. Meraktan catliyorum![]()
tam bir prenses
Tabiki mutlaka haber vereceğim :) Siz de Nuba göre mi yorum yapıyorsunuz ? Bende çok baktım ama anlayamadım sizce belirgin mi nubutam bir prensesöğrenince haber ver canım
![]()
hayır kuzum nub ü çok net görünmüyor kese yapısı bebeğin pozisyonu kafa yapısı vs tam bir prenses Allah bilir tabiTabiki mutlaka haber vereceğim :) Siz de Nuba göre mi yorum yapıyorsunuz ? Bende çok baktım ama anlayamadım sizce belirgin mi nubu
Ben başlarda çok kız gibi hissediyordum ama şimdi çok kıza odaklanıp üzülmemek için erkekmiş gibi de düşünmeye başladım kendimi biraz zorladım yanihayır kuzum nub ü çok net görünmüyor kese yapısı bebeğin pozisyonu kafa yapısı vs tam bir prenses Allah bilir tabisen ne hissediyorsun