- 15 Mart 2022
- 15
- 4
- 1
- Konu Sahibi havanur-havanur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkine de tahmininizi alabilir miyimbuda prensesöğrenince haber verirsen sevinirim canım
seninki nin cinsiyeti çoktan belli olmuştur doktorun bir şey demedi mi? Kız gibi duruyorBenimkine de tahmininizi alabilir miyim![]()
12 haftalıkken doktorum erkek dedi 16 haftalığız şimdi başka bir doktora kontrole gitmek zorunda kaldım o da kız dedi kafamız karıştı bizim bir sonrakinde tekrar erkek der mi acaba diye düşünüyoruzseninki nin cinsiyeti çoktan belli olmuştur doktorun bir şey demedi mi? Kız gibi duruyor
16 haftalıkta kız dediyse o çıkıntıyı görmeme ihtimali çok düşük bence, ama şaşıran doktorda çok tabi, sen iki haftaya bir daha baktır canım12 haftalıkken doktorum erkek dedi 16 haftalığız şimdi başka bir doktora kontrole gitmek zorunda kaldım o da kız dedi kafamız karıştı bizim bir sonrakinde tekrar erkek der mi acaba diye düşünüyoruz![]()
Canım 12 haftalık doktor bana da erkek dedi 16 da kız dedi ve değişmedi kızım oldu çok sukur12 haftalıkken doktorum erkek dedi 16 haftalığız şimdi başka bir doktora kontrole gitmek zorunda kaldım o da kız dedi kafamız karıştı bizim bir sonrakinde tekrar erkek der mi acaba diye düşünüyoruz![]()
Malesef tahmininiz yanlış çıktı oğlum olacaktam bir prenses
Kız çok istiyordunuz dimiMalesef tahmininiz yanlış çıktı oğlum olacak
Amin inşallahKız çok istiyordunuz dimihayırlısı olsun, görüntüde hiç çıkıntı yok demek ki hareketli halinde göstermiş, Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.
Bize de tahminde bulunabilir misniz acaba rica etsemPrenses gibi duruyor canım sen ne hissediyorsun