Cinsiyet Tahmini

AyferTufann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
1
5
1
26
Kızlar herkese Merhaba ben 14+2 haftalık hamileyim bugün doktoruma cinsiyet için gittim erkek dendi sizin bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum ve bu haftalar da yanılma payı ne kadar olur sizce 🥰🥰🥰

Eklentiler

• 57378C7B-BD23-46B6-B2FF-D5D4614562FC.webp
    57378C7B-BD23-46B6-B2FF-D5D4614562FC.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 604
Kızlar herkese Merhaba ben 14+2 haftalık hamileyim bugün doktoruma cinsiyet için gittim erkek dendi sizin bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum ve bu haftalar da yanılma payı ne kadar olur sizce 🥰🥰🥰
Maşallah canım Allah bağışlasın 🥰 bana da 14te erkek denildi 19 haftalıkken devlete gittim çok küçük belli değil dedi 🙄 şaşırdım bende

Eklentiler

• IMG_20220511_152054.webp
    IMG_20220511_152054.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 166
Bize 12. Hafta kız demişlerdi 16. Hafta erkek olduğunu öğrendik bu cinsiyet işi çok farklı en net detaylı ultrasonda görülüyor

Merhaba yengem 9 haftalık hamile keseye göre cinsiyet tahmini yapan arkadaş varsa yapabilir mi☺️

Eklentiler

• 820A97FC-1889-4892-BD45-E8066C40E383.webp
    820A97FC-1889-4892-BD45-E8066C40E383.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 154
Bizim de 12. haftada aynı bu şekilde görünen genital çıkıntıya %85-90 erkek dedi. Tekrar kontrole gitmedim henüz ama bakalım 😊

Maşallah canım Allah bağışlasın 🥰 bana da 14te erkek denildi 19 haftalıkken devlete gittim çok küçük belli değil dedi 🙄 şaşırdım bende
19 haftalıkken bebek nasıl küçük oluyor gayet büyük ve belli olması lazım🤷🏼‍♀️ Sanırım doktprun tecrübesizliğidir belki asistandır

maalesef ki öyle doktorlarımız da var bende hicbisey anlamadım net belli değil çocuğumun cinsiyeti🙄
İlginç cidden benim 12. Hafta belli oldu tek kesin olarak diğer kontrolda 16.haftada öğrendim,
19 hafta ayrıntılı ultrason zamanı kocaman olmuş , cidden ilginç 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

İlginç cidden benim 12. Hafta belli oldu tek kesin olarak diğer kontrolda 16.haftada öğrendim,
19 hafta ayrıntılı ultrason zamanı kocaman olmuş , cidden ilginç 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
ve öyle bir hareketleri tavırları varki mecburi oturtmuslar babasının hayrına hasta bakıyor sanki 2 kelime çıkmadı ağzından Allah görevini hakkıyla yapanlardan razı olsun ama bu gibiler hakkımız helal değil burunlarindan gelsin. 10 gün sonra ayrıntılı ultrasona giricem inşallah bakalım ☺️

ve öyle bir hareketleri tavırları varki mecburi oturtmuslar babasının hayrına hasta bakıyor sanki 2 kelime çıkmadı ağzından Allah görevini hakkıyla yapanlardan razı olsun ama bu gibiler hakkımız helal değil burunlarindan gelsin. 10 gün sonra ayrıntılı ultrasona giricem inşallah bakalım ☺️
Malesef yaaaaa :( neyseki az kalmış ayrıntılıya ,

Devlettemi gidiyorsunuz özelemi kontroller için

özele gidiyordum bulunduğum ilçede özel hastahaneyi kapattılar devlette de böyle doktorlar var ile gidip gelicem artık 🙄
Aynen oyuzden sordum, devlette bende bi kaç kere gittm, ultrason kağıdı bile vermiyolar hiç 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ Ozman normaldir söylememeleri zaten 3-4 snde bakıp kaldırıyolar 🤷🏼‍♀️

Back
X