Cinsiyet Tahmini

AyferTufann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2022
1
5
1
26
Kızlar herkese Merhaba ben 14+2 haftalık hamileyim bugün doktoruma cinsiyet için gittim erkek dendi sizin bu konu da fikirlerinizi merak ediyorum ve bu haftalar da yanılma payı ne kadar olur sizce 🥰🥰🥰

Eklentiler

• 57378C7B-BD23-46B6-B2FF-D5D4614562FC.webp
    57378C7B-BD23-46B6-B2FF-D5D4614562FC.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 604
Canım senin Ramziye göre baktırman gerekiyor o da bebeğin ne tarafa tutunduğu vs ile ilgili ben çok yorumlayamadım ama seni de Pasha22 Pasha22 a yönlendireyim. 🙈 Belki o farklı bir bakış açısıyla bakar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
karından bakıldıysa kız vajinal bakıldıysa erkek

Ya bana da 13. Hafta ikilş tarama testi için gittiğimde bebişiM muayene olmamak için ısrar edince vajinal bakıldı. Kıza benzettiler. Bu hafta cinsiyet öğrenmeye gideceğim çok heyecanlıyım. Sizde önce kız sonra erkek yazınca sormak istedim 🙈
İnşallah gönlünüzden geçen olur☺️ Biz 12. Hafta çok ısrar edince doktoru bakmaya çalışıp kıza benziyor demişti 16. Hafta %99 erkek dedi ve detaylı ultrasonda da kesin olarak gördük 😊

İnşallah gönlünüzden geçen olur☺️ Biz 12. Hafta çok ısrar edince doktoru bakmaya çalışıp kıza benziyor demişti 16. Hafta %99 erkek dedi ve detaylı ultrasonda da kesin olarak gördük 😊
Yaaa bende de aynısı oldu 🙈 dün muayeneye gittim doktor erkeğe benziyor ama alışveriş yapma net değil dedi. Hala öğrenememiş olmak ve 2 farklı tahmin olması kötü oldu 😭

Back
X