- 10 Mayıs 2022
- 1
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi AyferTufann
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bana da 13. Hafta ikilş tarama testi için gittiğimde bebişiM muayene olmamak için ısrar edince vajinal bakıldı. Kıza benzettiler. Bu hafta cinsiyet öğrenmeye gideceğim çok heyecanlıyım. Sizde önce kız sonra erkek yazınca sormak istedim
karından bakıldıysa kız vajinal bakıldıysa erkekCanım senin Ramziye göre baktırman gerekiyor o da bebeğin ne tarafa tutunduğu vs ile ilgili ben çok yorumlayamadım ama seni dePasha22 a yönlendireyim.
Belki o farklı bir bakış açısıyla bakar. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
![]()
Teşekkür ederizkarından bakıldıysa kız vajinal bakıldıysa erkek
Erkek bu bebekEki Görüntüle 3079685 Bizde bir tahmin alabilir miyiz ?
İnşallah gönlünüzden geçen olurYa bana da 13. Hafta ikilş tarama testi için gittiğimde bebişiM muayene olmamak için ısrar edince vajinal bakıldı. Kıza benzettiler. Bu hafta cinsiyet öğrenmeye gideceğim çok heyecanlıyım. Sizde önce kız sonra erkek yazınca sormak istedim![]()
Yaaa bende de aynısı olduİnşallah gönlünüzden geçen olurBiz 12. Hafta çok ısrar edince doktoru bakmaya çalışıp kıza benziyor demişti 16. Hafta %99 erkek dedi ve detaylı ultrasonda da kesin olarak gördük
![]()
Canım merhaba rica etsem benim ultrason için de fikrini söyler misin? Vajinal bakıldıkarından bakıldıysa kız vajinal bakıldıysa erkek
paşa gibiCanım merhaba rica etsem benim ultrason için de fikrini söyler misin? Vajinal bakıldı
Ulen yonca buralarda bile buluyom seni19 haftalıkken bebek nasıl küçük oluyor gayet büyük ve belli olması lazımSanırım doktprun tecrübesizliğidir belki asistandır
Ahhh yakalandımUlen yonca buralarda bile buluyom seni![]()
Teşekkür ederim fikriniz içinpaşa gibi
Merhaba bana da tahminde bulunabilir misiniz 12 hafta karindanpaşa gibi
canim benimkinede bakarmisinVajinal ultrason sanırım erkek bebek![]()