Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Almanyada yaşıyorum canım doktorlar aldırma olmasın diye 16. Haftaya kadar bacağının arasını göstermemeye çalışıyor eşim bakıyor oralara inmedi kendi baktıKiz. 13. Haftada erkek olsa coktan belli olurdu
Bana yinede kiz gibi geldi oglumunki boyle degil cunkuAlmanyada yaşıyorum canım doktorlar aldırma olmasın diye 16. Haftaya kadar bacağının arasını göstermemeye çalışıyor eşim bakıyor oralara inmedi kendi baktı![]()
Sağlıklı olsun zaten önceliğim bir kızım var o da zaten kız kardeşi olsun çok istiyorBana yinede kiz gibi geldi oglumunki boyle degil cunku![]()
Aslinda durus ve kese sekliniz cok benziyor ikisindede ben benzettimAma kızımla değişik duruyor diye az şüphelendim üsteki kızı alttaki fasulyemEki Görüntüle 3125364
Baş şekli kızımın yuvarlak bunun düz geliyor diye farklı dedimAslinda durus ve kese sekliniz cok benziyor ikisindede ben benzettim
Üç hafta sonra inşallah haber veririmGonlunuzden gecer olur insallah ogrenince haber edin![]()
Ben erkek derdim kafa şekline göreArkadaşlar sizce cinsiyet nedir dkr belli değil diyor 16+3 hafta tahmin eden olur inslhh
Kaç haftalık gülüm buna da erkek derdimBanada tahmin yapin kizlar ?
Kaç haftalık gülüm buna da erkek derdim![]()
Tesekur ederım canım Burda 12 haftalık su anda 18 haftamdayım 20 haftada anca ogrencem cınsıyetı ıkı kızım var ınsalah bırde oglum olur tabı once salıklı olsunda onemlısı oKaç haftalık gülüm buna da erkek derdim![]()
İnşallah canm Allah gönlüne göre versinTesekur ederım canım Burda 12 haftalık su anda 18 haftamdayım 20 haftada anca ogrencem cınsıyetı ıkı kızım var ınsalah bırde oglum olur tabı once salıklı olsunda onemlısı o![]()
İnşallah canm Allah gönlüne göre versin![]()
Merhaba banada yorum yaparmısınız anlıyorsanızAslinda durus ve kese sekliniz cok benziyor ikisindede ben benzettim