Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 3131567 merhaba bayanlar bebegim burda 8+3 karından cinsiyet tahmini yapabilen anlayan varsa çok merak ediyorum yorum yapar misini
Nasil his edicem ki daha 8+5 benimde bir kizim var bende onu geç hissettimmerhaba buna bakma sen benim ilk hamileliğimde bebeğimi 4 ay boyunca hissetmedim yani kıpırdama falan annem kız olacak dedi doğru çıktı. İkinci hamilelikte de 2. Haftadan itibaren içimde kıpırdama gibi şeyler hissetdim Buda erkek olacak o zaman dedim doğru çıktı bence Bi dikkat et belki sende hissedersin birseyler
2 hafta yani bebek mi iki haftalikken ama bu olamaz ki bebek daha pirinç kadar bile değil 2 haftadamerhaba buna bakma sen benim ilk hamileliğimde bebeğimi 4 ay boyunca hissetmedim yani kıpırdama falan annem kız olacak dedi doğru çıktı. İkinci hamilelikte de 2. Haftadan itibaren içimde kıpırdama gibi şeyler hissetdim Buda erkek olacak o zaman dedim doğru çıktı bence Bi dikkat et belki sende hissedersin birseyler
Doğru diyorsunuz erkek 40 günlükken hissediliyor kız daha geç 16 haftalıkken ancak hissediliyormerhaba buna bakma sen benim ilk hamileliğimde bebeğimi 4 ay boyunca hissetmedim yani kıpırdama falan annem kız olacak dedi doğru çıktı. İkinci hamilelikte de 2. Haftadan itibaren içimde kıpırdama gibi şeyler hissetdim Buda erkek olacak o zaman dedim doğru çıktı bence Bi dikkat et belki sende hissedersin birseyler
Gerçekten hissettim ama bunu tekme olarak algılama. Sadece içimde birseyler oynuyor gibiydi hafif hafif. Bi gün sırt üstü uzan sadece karnına odaklanNasil his edicem ki daha 8+5 benimde bir kizim var bende onu geç hissettim
Benimde öyle oluyor ama gazdır diyorum neyse sagol yinede yorumun icinGerçekten hissettim ama bunu tekme olarak algılama. Sadece içimde birseyler oynuyor gibiydi hafif hafif. Bi gün sırt üstü uzan sadece karnına odaklan
Kızlar tahmin yapar mısınız ?