Cinsiyet tahmini

Ebru56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2020
104
104
33
20220915_144713.webp
merhaba bayanlar bebegim burda 8+3 karından cinsiyet tahmini yapabilen anlayan varsa çok merak ediyorum yorum yapar misiniz

merhaba buna bakma sen benim ilk hamileliğimde bebeğimi 4 ay boyunca hissetmedim yani kıpırdama falan annem kız olacak dedi doğru çıktı. İkinci hamilelikte de 2. Haftadan itibaren içimde kıpırdama gibi şeyler hissetdim Buda erkek olacak o zaman dedim doğru çıktı bence Bi dikkat et belki sende hissedersin birseyler

merhaba buna bakma sen benim ilk hamileliğimde bebeğimi 4 ay boyunca hissetmedim yani kıpırdama falan annem kız olacak dedi doğru çıktı. İkinci hamilelikte de 2. Haftadan itibaren içimde kıpırdama gibi şeyler hissetdim Buda erkek olacak o zaman dedim doğru çıktı bence Bi dikkat et belki sende hissedersin birseyler
Nasil his edicem ki daha 8+5 benimde bir kizim var bende onu geç hissettim

2 hafta yani bebek mi iki haftalikken ama bu olamaz ki bebek daha pirinç kadar bile değil 2 haftada

Doğru diyorsunuz erkek 40 günlükken hissediliyor kız daha geç 16 haftalıkken ancak hissediliyor

Nasil his edicem ki daha 8+5 benimde bir kizim var bende onu geç hissettim
Gerçekten hissettim ama bunu tekme olarak algılama. Sadece içimde birseyler oynuyor gibiydi hafif hafif. Bi gün sırt üstü uzan sadece karnına odaklan

Gerçekten hissettim ama bunu tekme olarak algılama. Sadece içimde birseyler oynuyor gibiydi hafif hafif. Bi gün sırt üstü uzan sadece karnına odaklan
Benimde öyle oluyor ama gazdır diyorum neyse sagol yinede yorumun icin 🥰

Kızlar bana da tahmin yapar mısınız 🙂

Eklentiler

• 49FD4B23-C022-4EFB-A92A-898851475E76.webp
    49FD4B23-C022-4EFB-A92A-898851475E76.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba kizlar bacak arasından bebisimin cinsiyetine bakar misiniz

Eklentiler

• IMG_20221008_190646.webp
    IMG_20221008_190646.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar selam. Biz 14. Haftada gittik %80 kız dedi. 15. Haftada da tam %100 kız dedi ki bi anda aa pipi gördüm dedi. Sonra emin olmak için iyice baktı fakat bu sefer göremedi. Bi yarım saat dolaş gel dedi. Tekrar girdiğimizde pipi göremedi. Kız diyorum ya kız bu dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı? Cinsiyetini. Ne oldu.

Back
X