- 19 Ekim 2018
- 615
- 466
- 103
- 37
- Konu Sahibi Esmerbrokoli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese degilde nuba gore kizKızlar merhaba,
Keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş. Bilenler bakabilir mi ? Şimdiden teşekkürler..
Teşekkür ederim.Kese degilde nuba gore kiz
Bana da bakar mısınızKese degilde nuba gore kiz
10+2 bana da bakabilir misiniz, anlasiliyor mu?Teşekkür ederim.
Aynen nuba göre kız görüyorum bende, cinsiyeti öğrenince yazın olur muKızlar merhaba,
Keseye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş. Bilenler bakabilir mi ? Şimdiden teşekkürler..
Sizinde kız duruyor nub teorisine göre10+2 bana da bakabilir misiniz, anlasiliyor mu?
Valla görüntü aşırı parlak ama kız gibi duruyorBana da bakar mısınız
Ben de öyle hissediyorum bakalım hayırlısıValla görüntü aşırı parlak ama kız gibi duruyor
İkili taramaya girdiniz mi ben 13.haftanın sonunda gideceğim belki görünür cinsiyeti diyeBen de öyle hissediyorum bakalım hayırlısı![]()
20 aralıkta gideceğimİkili taramaya girdiniz mi ben 13.haftanın sonunda gideceğim belki görünür cinsiyeti diye![]()
ErkekBana da bakar mısınız
Neye göre dediniz ?
Bebeğin başı fotoda soldaysa erkek oluyodu genelde tesadüftür tabi de biz öyle yorumluyoduk arkadaslarla genelde tutuyoduNeye göre dediniz ?![]()
İlk fotosunda ve sonraki de de sağ da idi bu kontrolde dönmüşBebeğin başı fotoda soldaysa erkek oluyodu genelde tesadüftür tabi de biz öyle yorumluyoduk arkadaslarla genelde tutuyodu![]()
Karından ultrason. Bu ikisi7-8 haftalık fotosu varsa ona bakın eger bebek kesesin sağına yerleşmişse kız soluna yerleşmişse erkek o daha dogru cıkıyodu