Cinsiyet tahmini

ozos06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
17
8
1
40
13. Haftayız. İkili tarama testinde son durum böyle. Bir tahminde bulunur musunuz rica etsem

Eklentiler

• 116E2486-7F21-4E56-B3C1-C049D898F21E.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 68
Bir de bu var

Eklentiler

• 9E110DE8-C108-4454-9CE9-F55D7F92A896.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 60
13. Haftayız. İkili tarama testinde son durum böyle. Bir tahminde bulunur musunuz rica etsem
Kız duruyor ama ultrason görüntüsü bebişin üreme yerini maalesef tam göstermiyor. Erkek olsaydı pipi çıkıntısı biraz da olsa gözükürdü diye tahmin ederek kız diyorum

Kız duruyor ama ultrason görüntüsü bebişin üreme yerini maalesef tam göstermiyor. Erkek olsaydı pipi çıkıntısı biraz da olsa gözükürdü diye tahmin ederek kız diyorum
Ben de kız hissediyorum alışveriş yapmamak için kendimi zor tutuyorum

forum çok mu sessiz, bizim ultrason görüntüsü çok mu kötü acaba

Ben de 13 haftalık iken gittim doktora kız olabilir dedi. Pazartesi günü gittim bacak kapalı göstermedi. Yine kız gibi duruyor dedi. Bekle bence bir şey alma dedi. Sabırsızlanmamak elde değil. Sizin bebisiniz bacak arası boş gibi geldi bana kız olabilir.

Doktor ne olur nolmaz diye ser veriyor sır vermiyor ben kız istiyorum eşim kız diye ölüyor. Anlayan bir kaç arkadaş erkek dedi. Kafalar duman

biz 16 Haftalık olduk ama hala öğrenemedik göstermiyor bir türlü ne zaman gitsem ya bacakları kapalı ya oturuyor ya uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…