- 24 Aralık 2022
- 23
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi lamisimzeynebim
-
Çok teşekkür ederim. Aslında pek te doğru değil biliyoruz ama merak ve heyecan işte . Sağlıklı olsunlar da gerisi nasip kismetBi tahminim yok pekte anlamam ben biraz sevip gidicemkızımın bu haftalardaki ultrason resmi gibi gerci hepsi aynı bu haftalarda da pek sevimli görünüyor böyle tüm vücut tek ekranda göründüğü son ultrason resimleri sonra sigmicak yüz ayrı vücut ayrı gorulebilcek sağlıkla kucağınıza alın
Bana erkek gibi geldi hiç bi dayanağım yok sadece hisÇok teşekkür ederim. Aslında pek te doğru değil biliyoruz ama merak ve heyecan işte . Sağlıklı olsunlar da gerisi nasip kismet
Amin inşaallah Allah razı olsunBana erkek gibi geldi hiç bi dayanağım yok sadece hisRabbım önce sağlıklı sonra gönlünüzdekini nasip etsin inşallah
Tatlı biri :) maşallahKızlar cinsiyet tahmini alabilirmiyim 11 haftalik
Valla canım tabi herşeyin başında önce sağlıklı sıhhatli olsunlar bizimkisi merak işte. Bende de çok karışık hem kız hem erkek belirtileri ikisinide yaşıyorum . Herşeyden önce sağlıklı sıhhatli olsunlar Sağlıklı alalım kucağımıza sağlıkla hayırla buyusunler gerisi nasip kismetButun teorileri nasim curuttum anlatayim:)) Nub a gore iki ayri doktor muayenesinde de yukari bakiyor organi erkek dediler, sifir bulanti, bol uyku, sag yumurtaligimdan hamile kaldim(erkek sagda olur derler), tam yumurtlama gununde tek iliski ile hamile kaldim, saclarim hizla uzuyor yuzumde bir guzellik, ilk gebeligime kiyasla muthis bir istah hep et istiyor cnm. Supriseee, fetal DNA kizini oluyor dedi:)) Cok da sartlanmayin hanimlar, ben sartlandim(
Erkek bnceKızlar cinsiyet tahmini alabilirmiyim 11 haftalik
Teşekkür ederim Allah duysun sesinizi . Valla önce sağlık li hayirli evlat olsun. Ama çok şükür iki kızım var bir de erkek olmasını da istierim Rabbim nasip ederse. Rabbim bütün olmaya Lara nasıp etsin inşallah . Olan evlatlarımıza bizlere bagislasinErkek bnce
Daha belli olmadı yaBen kz diyorum plasenta sagda cunku :) ne cıktı canım
Butun teorileri nasim curuttum anlatayim:)) Nub a gore iki ayri doktor muayenesinde de yukari bakiyor organi erkek dediler, sifir bulanti, bol uyku, sag yumurtaligimdan hamile kaldim(erkek sagda olur derler), tam yumurtlama gununde tek iliski ile hamile kaldim, saclarim hizla uzuyor yuzumde bir guzellik, ilk gebeligime kiyasla muthis bir istah hep et istiyor cnm. Supriseee, fetal DNA kizini oluyor dedi:)) Cok da sartlanmayin hanimlar, ben sartland
Valla guzellikmis, bulantiymis hurafe cikti bende onlara kalsa %100 erkektiBende öyleyim sıfır bulantı sürekli et yeme isteği saçlarım hızla uzuyor yüzümde bir iki sivilcelenme kız bebek annenin güzelliğini alır derler 11+5 haftalığım şu anda son ultrason fotoğrafımızdan aldığım kesit de bu ben erkeğe benzetiyorum ama gönlüm kızdan yanaEki Görüntüle 3193295
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?