Cinsiyet tahmini

Bi tahminim yok pekte anlamam ben biraz sevip gidicem kızımın bu haftalardaki ultrason resmi gibi gerci hepsi aynı bu haftalarda da pek sevimli görünüyor böyle tüm vücut tek ekranda göründüğü son ultrason resimleri sonra sigmicak yüz ayrı vücut ayrı gorulebilcek sağlıkla kucağınıza alın

Çok teşekkür ederim. Aslında pek te doğru değil biliyoruz ama merak ve heyecan işte . Sağlıklı olsunlar da gerisi nasip kismet

Butun teorileri nasim curuttum anlatayim:)) Nub a gore iki ayri doktor muayenesinde de yukari bakiyor organi erkek dediler, sifir bulanti, bol uyku, sag yumurtaligimdan hamile kaldim(erkek sagda olur derler), tam yumurtlama gununde tek iliski ile hamile kaldim, saclarim hizla uzuyor yuzumde bir guzellik, ilk gebeligime kiyasla muthis bir istah hep et istiyor cnm. Supriseee, fetal DNA kizini oluyor dedi:)) Cok da sartlanmayin hanimlar, ben sartlandim(

Valla canım tabi herşeyin başında önce sağlıklı sıhhatli olsunlar bizimkisi merak işte. Bende de çok karışık hem kız hem erkek belirtileri ikisinide yaşıyorum . Herşeyden önce sağlıklı sıhhatli olsunlar Sağlıklı alalım kucağımıza sağlıkla hayırla buyusunler gerisi nasip kismet

Merhaba 12+4 karından tahmin alabilirmiyim. Sağlıkla gelsin ama merak işte

Eklentiler

• IMG_20230110_183524.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 41

Bende öyleyim sıfır bulantı sürekli et yeme isteği saçlarım hızla uzuyor yüzümde bir iki sivilcelenme kız bebek annenin güzelliğini alır derler 11+5 haftalığım şu anda son ultrason fotoğrafımızdan aldığım kesit de bu ben erkeğe benzetiyorum ama gönlüm kızdan yana

Valla guzellikmis, bulantiymis hurafe cikti bende onlara kalsa %100 erkekti Ama ultrason erkege benzettim ben de, gerci 14. haftaya kadar kordon falan da yaniltabiliyor. Kisisel tecrubem 13-14’ten sonra doktor daha net konusabiliyor. Saglikla gelsin minik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…