Cinsiyet tahmini

Asbarfat00

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
196
63
18
27
Arkadaşlar merhaba hep konu açıyorum ama çok sabirsizim sanirim bugun 14+3 olduk doktor ayagini kapatmis gostermuyor dedi sağlıklı olsun elbette ama insan merak ediyor tahmin yurutseniz bile beni mutlu eder simdiden teşekürler

Eklentiler

• IMG_20230103_151552.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20230103_151543.webp
    33 KB · Görüntüleme: 34
Göstermiyorsa kız olma ihtimali yüksek bizde hala ogrenemedik ama sağlıklı olsunlar önceliğimiz 23 haftaligiz bilmiyorum hala umarım sen en kısa zamanda öğrenirsin ben kız hissettim

Göstermiyorsa kız olma ihtimali yüksek bizde hala ogrenemedik ama sağlıklı olsunlar önceliğimiz 23 haftaligiz bilmiyorum hala umarım sen en kısa zamanda öğrenirsin ben kız hissettim
Sağlıklı olsun da onemli değil ama iste bir heycan ikisinede ayni sevinci gostericez . saglikla kucagimiza aliriz inşallah

Bnde kiza benzettim ama nubu cok yaniltici duruyo birine daha boyle yorum yaptim erkekmis onun nubuda bu sekildeydi

Yiaaa çok heyecanlı bir bekleyiş ama sabır et göstermiyorsa kız diyorlar ama bilemiyorum tabii bizde 9+2 deyiz hergün dua ediyorum inşallah kız olur diye. Ay sonu kontrolüm var 12 haftalık olursa öğrenirim diyodum benimki de mi göstermez acabaaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Valla bir ay sonra gel dedi . inşallah o zaman gösterir kendini . ogrenince soyleyin lütfen saglikla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…