Sena3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2022 216 157 33 26 16 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sena3 #1 Kızlar daha çok erken ama tahmin edebilen varsa acaba daha ilk çocuğum olduğu için çok merak ediyorum sağlıklı olması önceliğim ama tahmin edebilen var mı acaba ? 9+1 haftalığız şuan
Kızlar daha çok erken ama tahmin edebilen varsa acaba daha ilk çocuğum olduğu için çok merak ediyorum sağlıklı olması önceliğim ama tahmin edebilen var mı acaba ? 9+1 haftalığız şuan
WhiteFox 🔥🔥 Kayıtlı Üye 12 Şubat 2023 605 466 23 25 Diyarbakır 17 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sena3 #2 Kız ben bebek ultrason görüntülerinden çok korkuyorum ya bir ben mi öyleyim bilemedim daha erken bence belli değil
Kız ben bebek ultrason görüntülerinden çok korkuyorum ya bir ben mi öyleyim bilemedim daha erken bence belli değil
Sena3 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2022 216 157 33 26 17 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sena3 #3 WhiteFox .!.: Kız ben bebek ultrason görüntülerinden çok korkuyorum ya bir ben mi öyleyim bilemedim daha erken bence belli değil Genişletmek için tıkla... Pek anlaşılmıyor evet keseden şekilden bilenler var ya o yüzden
WhiteFox .!.: Kız ben bebek ultrason görüntülerinden çok korkuyorum ya bir ben mi öyleyim bilemedim daha erken bence belli değil Genişletmek için tıkla... Pek anlaşılmıyor evet keseden şekilden bilenler var ya o yüzden