Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ediyorum canım iştee sabırsız olmakk bunları yaptırıyorŞuan anlaşılmıyor canım biraz daha sabret![]()
Bence kız gibi canım sağlıkla gelsinBen de tahmin alabilir miyim 15+1 suan![]()
Amin inşallahBence kız gibi canım sağlıkla gelsin
Seninki kizBen de tahmin alabilir miyim 15+1 suan![]()
Yaa nereden anlıyorsunuz peki merak ettimSeninki kiz
Nubu yatay duruyo dik olsa erkek oluyoYaa nereden anlıyorsunuz peki merak ettim![]()
Anladımm teşekkür ederimNubu yatay duruyo dik olsa erkek oluyo![]()
Kız canım üç cizgi var benimde böyleydi doktor o üç çizgiyi bile gösterdi bana. 12. Haftadan beri kız tahmin ediyordu 15+1 de kesin kız dedi bizimki bacak arasını açtı öylelikle gördü hepBen de tahmin alabilir miyim 15+1 suan![]()
Aminn inşallah sağlıkla gelsinlerKız canım üç cizgi var benimde böyleydi doktor o üç çizgiyi bile gösterdi bana. 12. Haftadan beri kız tahmin ediyordu 15+1 de kesin kız dedi bizimki bacak arasını açtı öylelikle gördü hepsağlıkla gelsinler inşAllah
![]()
Sağlıklı, hayırlı sonuclar alın inşAllahAminn inşallah sağlıkla gelsinlerbana da 13+3 de göstermiyor Kapatmış bacak arasını dedi ama kız gibi gördüm dedi 7 sinde tekrar gideceğim nasipse inşallah
Amin cümlemiz inşallahSağlıklı, hayırlı sonuclar alın inşAllah![]()
Daha 8.haftda bilinmez ki . Erkekse eğer daha organı bile oluşmamıştırKızlar bebeğim erkeğemi benziyor yoksa kızamı ?
Eki Görüntüle 3207630
Kız canım üç cizgi var benimde böyleydi doktor o üç çizgiyi bile gösterdi bana. 12. Haftadan beri kız tahmin ediyordu 15+1 de kesin kız dedi bizimki bacak arasını açtı öylelikle gördü hepsağlıkla gelsinler inşAllah
![]()