Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baktırdım bende tutmadı. Keseye göre diye bir şey yok maalesef. Ama 12 haftalık olduysa pozisyonu uygunsa söyleyebilirimMerhaba! Arkadaşlar İnstagramda cinsiyet tahmini yapan sahifalarda ,tahmin yaptırıp tutturanlar oldumu aranızda?
Aranızda ultrason çekimine bakarak tahmin yapmayı bilen arkadaşlar varmı?
Hangi sayfada baktırdın? Benim arkadaşım baktırdı, ikisi kız dedi,biri erkek dedi. Erkek diyen tutmuş. Benimki 6+5Ben baktırdım bende tutmadı. Keseye göre diye bir şey yok maalesef. Ama 12 haftalık olduysa pozisyonu uygunsa söyleyebilirim
Cinsiyet belirleme melek diye biri. İşte herkes aynı şeyi söylemiyorsa yalan. Bir teori var yüzde 93 tutuyormuş ramzi teorisi. Ona göre söylüyorlar işte. Ama plesentanın tutunduğu yere göre bakılır onuda doktorlar bilir bu kadınlar anlayamaz. Bebeğin olduğu yere göre söylüyorlar. Boşuna para verme sen at resmini ben sana söyleyeyimHangi sayfada baktırdın? Benim arkadaşım baktırdı, ikisi kız dedi,biri erkek dedi. Erkek diyen tutmuş. Benimki 6+5
Çok teşekkür ederim. Atayım hemenCinsiyet belirleme melek diye biri. İşte herkes aynı şeyi söylemiyorsa yalan. Bir teori var yüzde 93 tutuyormuş ramzi teorisi. Ona göre söylüyorlar işte. Ama plesentanın tutunduğu yere göre bakılır onuda doktorlar bilir bu kadınlar anlayamaz. Bebeğin olduğu yere göre söylüyorlar. Boşuna para verme sen at resmini ben sana söyleyeyim![]()
Cnm bana da yorum yapar mısın? Karından ultrason buCinsiyet belirleme melek diye biri. İşte herkes aynı şeyi söylemiyorsa yalan. Bir teori var yüzde 93 tutuyormuş ramzi teorisi. Ona göre söylüyorlar işte. Ama plesentanın tutunduğu yere göre bakılır onuda doktorlar bilir bu kadınlar anlayamaz. Bebeğin olduğu yere göre söylüyorlar. Boşuna para verme sen at resmini ben sana söyleyeyim![]()
Merhaba birisi 6+6 karından diğeri 11+4 karından bana da tahmin yapar mısınızCinsiyet belirleme melek diye biri. İşte herkes aynı şeyi söylemiyorsa yalan. Bir teori var yüzde 93 tutuyormuş ramzi teorisi. Ona göre söylüyorlar işte. Ama plesentanın tutunduğu yere göre bakılır onuda doktorlar bilir bu kadınlar anlayamaz. Bebeğin olduğu yere göre söylüyorlar. Boşuna para verme sen at resmini ben sana söyleyeyim![]()
6+4 . Ultrason karından çekildiCinsiyet belirleme melek diye biri. İşte herkes aynı şeyi söylemiyorsa yalan. Bir teori var yüzde 93 tutuyormuş ramzi teorisi. Ona göre söylüyorlar işte. Ama plesentanın tutunduğu yere göre bakılır onuda doktorlar bilir bu kadınlar anlayamaz. Bebeğin olduğu yere göre söylüyorlar. Boşuna para verme sen at resmini ben sana söyleyeyim![]()
Cinsiyet tahmincilere göre erkek. Ama dediğim gibi benimde böyleydi tıpatıp ama kız. Yüzde yüz tutacak diye bir şey yokCnm bana da yorum yapar mısın? Karından ultrason bu![]()
Kız bu tahmincilerin yöntemiyle6+4 . Ultrason karından çekildi
Erkek gibi. 11 haftalık başka ultrason var mıMerhaba birisi 6+6 karından diğeri 11+4 karından bana da tahmin yapar mısınız![]()
Plasenta konumuna bakıyorsun değil mi? Parlaklık sağda değil mi? İnş benimkide kızdırCinsiyet tahmincilere göre erkek. Ama dediğim gibi benimde böyleydi tıpatıp ama kız. Yüzde yüz tutacak diye bir şey yok![]()
Benimkide tıpatıp aynıydı ama kız işte. Çokta tutan bir şey değil. Doktorumda kesinlikle doğru şeyler olmadığını söylediPlasenta konumuna bakıyorsun değil mi? Parlaklık sağda değil mi? İnş benimkide kızdır![]()
Benim doktorumda öyle demiştiBenimkide tıpatıp aynıydı ama kız işte. Çokta tutan bir şey değil. Doktorumda kesinlikle doğru şeyler olmadığını söyledi![]()
Yok ne yazık kiErkek gibi. 11 haftalık başka ultrason var mı
Merhaba cnm banada bakar mısınCinsiyet belirleme melek diye biri. İşte herkes aynı şeyi söylemiyorsa yalan. Bir teori var yüzde 93 tutuyormuş ramzi teorisi. Ona göre söylüyorlar işte. Ama plesentanın tutunduğu yere göre bakılır onuda doktorlar bilir bu kadınlar anlayamaz. Bebeğin olduğu yere göre söylüyorlar. Boşuna para verme sen at resmini ben sana söyleyeyim![]()
Merhaba bana da bakabilirmisiniz 15+1 haftadayız bacak arası ultrasonCinsiyet belirleme melek diye biri. İşte herkes aynı şeyi söylemiyorsa yalan. Bir teori var yüzde 93 tutuyormuş ramzi teorisi. Ona göre söylüyorlar işte. Ama plesentanın tutunduğu yere göre bakılır onuda doktorlar bilir bu kadınlar anlayamaz. Bebeğin olduğu yere göre söylüyorlar. Boşuna para verme sen at resmini ben sana söyleyeyim![]()
Hiç net değil başka yok muuMerhaba bana da bakabilirmisiniz 15+1 haftadayız bacak arası ultrason
Kız diyolar ama keseden anlaşılmıyor yalan hepsiEki Görüntüle 3226156
Banada bakabilirmisiniz? Karından ultrason