En net ve en son ultrason görüntülerim cinsiyet hakkında fikri olan yazabilir mi çok merak ediyorum farklı doktorlara gittim daha erken olduğunu söylediler 12 haftalığım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel hastanede söylüyorlar ben normalde şu an 13+2 olmam lazımdı ama doktor bakınca 12+2 dedi bugün cinsiyetinide çok net görüyorum dediEn net ve en son ultrason görüntülerim cinsiyet hakkında fikri olan yazabilir mi çok merak ediyorum farklı doktorlara gittim daha erken olduğunu söylediler 12 haftalığım
Özele gidiyorum iki ayrı yere gittim merakımdan erken dediler. Nub teorisine görede tahmin edemiyorumÖzel hastanede söylüyorlar ben normalde şu an 13+2 olmam lazımdı ama doktor bakınca 12+2 dedi bugün cinsiyetinide çok net görüyorum dedi
Cinsiyetiniz nedirÖzel hastanede söylüyorlar ben normalde şu an 13+2 olmam lazımdı ama doktor bakınca 12+2 dedi bugün cinsiyetinide çok net görüyorum dedi
Neden söylememişler anlamadım bende 12. Haftamdayım çok net gözüktü kızım olucak inşallahÖzele gidiyorum iki ayrı yere gittim merakımdan erken dediler. Nub teorisine görede tahmin edemiyorum
Maşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Hiç fikrim yok salı günü 11+6 idim gittiğimde bugün de 12+3 üm farklı özel doktorlara gittim ultrasonlarda farklı ama erken dedilerNeden söylememişler anlamadım bende 12. Haftamdayım çok net gözüktü kızım olucak inşallah
Amin, Allah razı olsun.. İnşallah bir dahaki konrtolde belli olurMaşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Hiç fikrim yok salı günü 11+6 idim gittiğimde bugün de 12+3 üm farklı özel doktorlara gittim ultrasonlarda farklı ama erken dediler
İnşallah teşekkür ederimAmin, Allah razı olsun.. İnşallah bir dahaki konrtolde belli olur
13+3te cinsiyet söylemedi mi doktor. Devlete mi gidiyorsunuz? Bir de bacak arası fotosu yok muTahminde bulunabilir misiniz? 7+4 ve 13+3 karından ultrason.
Evet, devlete gitmistim. Devlette bu haftalarda doktorlar genellikle cinsiyet belirtmeyi tercih ediyor. Ne yazık ki 13+3 için tek görüntü bu![]()