- 6 Mart 2023
- 179
- 64
- 18
- Konu Sahibi didemaydgn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek hissi var. Oğlumun ultrasonuna benziyor arı gibi sivri kız daha topak olur derlerKızlar 9 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapar mısınız ilk bebeğim çok merak ediyorum![]()
Hadi bakalım hayırlısıErkek sadece his
Hadi bakalım hayırlısıErkek hissi var. Oğlumun ultrasonuna benziyor arı gibi sivri kız daha topak olur derler![]()
Kese yapısına göre erkek diyorum oğlumun kesesine benziyorKızlar 9 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapar mısınız ilk bebeğim çok merak ediyorum![]()
Herkes aynısını söylüyor 1 tane kız diyen duymadım dahaKese yapısına göre erkek diyorum oğlumun kesesine benziyor![]()
Aaaa ilk kız diyen sizsiniz şok oldum şuan bal mı ikram edeyim kaymak mıBen kız gibi hissettim![]()
Erkeklerin keseleri biraz daha belirgin oluyor bir de sağda duruyor bebekler ters köşe yapmayı sever.Aaaa ilk kız diyen sizsiniz şok oldum şuan bal mı ikram edeyim kaymak mışaka şaka eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun cinsiyetin hiç bir önemi yok
Amin canım inşallahErkeklerin keseleri biraz daha belirgin oluyor bir de sağda duruyor bebekler ters köşe yapmayı sever.Bence kız ama evet Allah hayırlisi neyse onu versin
![]()
Bende sizin gibiyimKızlar 9 haftalık hamileyim cinsiyet tahmini yapar mısınız ilk bebeğim çok merak ediyorum![]()
Sankı kız gibiBanada yorum yaparmısınız 16 haftalık bende merak ettim
Bana da bakar mısınız 9+5Erkek hissi var. Oğlumun ultrasonuna benziyor arı gibi sivri kız daha topak olur derler![]()