Cinsiyet tahmini

Bakabilirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20231008_090445_Chrome.webp
    Screenshot_20231008_090445_Chrome.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar rica etsem bakar mısınız karından ultrason

Eklentiler

• IMG_1286.webp
    IMG_1286.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 25
bendekiler böyleydi öne doğru iki çizgi Nub’a göre kız gibi bi de iki bacak arasını çektim videodan 🙈😅 doktor bisey demedi bunlar 11+3 e ait bir daha 14. Haftada gidicem o zaman net belli olur 🙏🏻🙏🏻
Canım nub teorisini araştırıyodum sizin cinsiyet ne oldu merak ettim şuan ultrasonlarımız aynı gibi doktor kıza benziyor ama değişebilir dedi çok merak ediyorum

Canım nub teorisini araştırıyodum sizin cinsiyet ne oldu merak ettim şuan ultrasonlarımız aynı gibi doktor kıza benziyor ama değişebilir dedi çok merak ediyorum
Erkek doğdu bile 🥹 tüm teoriler yalan çıktı bende hepsi kızı gösteriyordu oğluşum oldu

Erkek doğdu bile 🥹 tüm teoriler yalan çıktı bende hepsi kızı gösteriyordu oğluşum oldu
Benim nubuda düz doktor baktı bişey göremedi sizin gibi umarım benimkide erkektir yanlış çıkar bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum hayırlısı 🤍

Eklentiler

• IMG_6462.webp
    IMG_6462.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 15
Benim nubuda düz doktor baktı bişey göremedi sizin gibi umarım benimkide erkektir yanlış çıkar bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum hayırlısı 🤍
Değişebilir nub teorisi kesin değil benimde düzdü doktor kız gibi demişti bize de sonra değişti 17-18. Haftaya kadar bile çok güvenmemek gerek en net detaylı ultrasonda çıkıyor

Değişebilir nub teorisi kesin değil benimde düzdü doktor kız gibi demişti bize de sonra değişti 17-18. Haftaya kadar bile çok güvenmemek gerek en net detaylı ultrasonda çıkıyor
Bacak arasıda boştu sizinde sanırım 11 haftada benimde öyle bakalım hayırlısı 🤍

Back
X