Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bendekiler böyleydi öne doğru iki çizgi Nub’a göre kız gibi bi de iki bacak arasını çektim videodan doktor bisey demedi bunlar 11+3 e ait bir daha 14. Haftada gidicem o zaman net belli olur
Canım nub teorisini araştırıyodum sizin cinsiyet ne oldu merak ettim şuan ultrasonlarımız aynı gibi doktor kıza benziyor ama değişebilir dedi çok merak ediyorum
Canım nub teorisini araştırıyodum sizin cinsiyet ne oldu merak ettim şuan ultrasonlarımız aynı gibi doktor kıza benziyor ama değişebilir dedi çok merak ediyorum
Değişebilir nub teorisi kesin değil benimde düzdü doktor kız gibi demişti bize de sonra değişti 17-18. Haftaya kadar bile çok güvenmemek gerek en net detaylı ultrasonda çıkıyor
Değişebilir nub teorisi kesin değil benimde düzdü doktor kız gibi demişti bize de sonra değişti 17-18. Haftaya kadar bile çok güvenmemek gerek en net detaylı ultrasonda çıkıyor