Cinsiyet tahmini

mucizelereinanin1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
390
167
33
Kizlar selam keseye gore cinsiyet tahmini yapiliyomus ama neye gore bakiliyo hic bilmiyorum aranizda bilen varsa yorum yapabilir mi 🥰

Eklentiler

• 20231123_150355.webp
    20231123_150355.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 59
Tabikide bi onemi yok insan merak ediyor sadece ve keseden tahmin yapildigini duydum merak ettim kiz olunca ya da erkek olunca kapiya koyacak halim yok en onemlisi tabi ki saglik
Muhakkkak oyledir insan evladini kapiya koyarmi koyamaz tabikide. Ama sabir iyidir guzeldir bekleyisi guzellestirir. Bende 14 sene deli divane aradım tup bebek.hamilesiyim ama cinsiyeti hic merak etmedim benim icin evladim ne olsa olsun saglikli olsun dusuncesindeyim bakin assadaki arkadas ne demis cinsiyetin onemi yok demis . Imrenen isteyen bekleyen kardeslerimiz var... ben hos bulmuyorum bu cinsiyet tahmini olaylarini burdakiler erkek dese nolur kiz dese nolur. Doktorlar bile yaniliyor. Lutfen beni yanlis anlamayin kizmissiniz gibi hissettim ama isminiz bile anne olmak istiyorum yaziyor.

Bazı hanımlar malesef gereksiz yorumlarda bulunmuş.

Bende bebeğimin cinsiyetini çılgınlar gibi merak edenlerden biriyim 12+4 üz ama bana sorsanız 10 aydır gebe gibiyim..

Sağlıksız olsun ama kız/erkek olsun demiyoruz ki.. İnsan merak ediyor minik mucizesi minik bir prenses mi yoksa minik bir prens mi diye..

Nasıl ki sağlığıyla alâkalı gidişatta heyecanlıysak cinsiyeti içinde ben kendi adıma kesinlikle çok heyecanlıyım.

Bazı hanımlar malesef gereksiz yorumlarda bulunmuş.

Bende bebeğimin cinsiyetini çılgınlar gibi merak edenlerden biriyim 12+4 üz ama bana sorsanız 10 aydır gebe gibiyim..

Sağlıksız olsun ama kız/erkek olsun demiyoruz ki.. İnsan merak ediyor minik mucizesi minik bir prenses mi yoksa minik bir prens mi diye..

Nasıl ki sağlığıyla alâkalı gidişatta heyecanlıysak cinsiyeti içinde ben kendi adıma kesinlikle çok heyecanlıyım.
Katiliyorum size cok guzel aciklqmissiniz

Back
X